Home Kortingscode
KORTINGSCODEs en acties bij ZIENGS
Ben je op zoek naar een kortingscode of actie van Ziengs.nl?


Bij Ziengs houden wij onze eigen kortingscodes en acties bij. Stop dus met zoeken, want op deze actiepagina staan alle kortingscodes en acties vermeld die op dit moment gelden op Ziengs.nl. De kortingscodes en acties die hier vermeld staan, zijn bovendien de enige kortingscodes die op dit moment geldig zijn op Ziengs.nl. Kies hier jouw actie en/of kortingscode en bestel uw schoenen op Ziengs.nl. 

Hoe ontvang je een kortingscode van Ziengs.nl?

Wanneer je op zoek bent naar een kortingscode van Ziengs.nl, raadpleeg dan deze pagina met alle actuele kortingscodes. Je vindt de actuele acties en kortingscodes op deze pagina. Heb je een kortingscode ontvangen van Ziengs en wil je die gebruiken bij je bestelling? Let er dan op dat wanneer je meerdere artikelen besteld, de korting wordt verdeeld over deze artikelen. Als je bijvoorbeeld een code gebruikt voor 10 euro korting en je koopt twee paar schoenen, dan krijg je 5,00 euro korting per schoen. Wanneer je een paar retour stuurt en een paar houdt, dan is je totale kortingsbedrag 5,00 euro.

Actuele kortingscodes en acties: 

Voor actuele kortingscodes: hou deze pagina in de gaten! Wanneer je twijfelt of de kortingscode die je in je bezit hebt geldig is, neem je contact op met onze klantenservice via klantenservice@ziengs.nl of telefonisch via 0592-201238.

Aanmelding nieuwsbrief

Als nieuwe klant kan je je aanmelden bij Ziengs door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan eenmalig een kortingscode t.w.v. 10 euro die geldig is bij een bestelling vanaf 59,99 euro. Deze kortingscode kun je inleveren op jouw volgende aankoop bij Ziengs. Jouw persoonlijke kortingscode wordt na aanmelding direct per mail toegezonden zodat je direct kunt profiteren van deze nieuwe klantenkorting. Door je aan te melden ben je altijd en meteen op de hoogte van onze lopende acties, exclusieve kortingen en leuke extraatjes. 

Studentenkorting

Ben jij student? Dan heb je geluk, want bij ons kan je als student profiteren van 15% korting op de gehele collectie! In onze winkels hoef je alleen maar aan te tonen dat je een opleiding volgt en je aanmelden als VIP-member door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Liever de korting online gebruiken? Ook dat kan bij ons! Vraag je persoonlijke kortingscode hier aan met het e-mailadres van jouw onderwijsinstelling. 

