Home Jongens


Skechers Jongens

Skechers jongens

Je hebt vast wel eens de reclames gezien van Skechers, waarin jongens en meisjes vrolijk rondrennen op hun schoenen met lampjes in vele kleuren. Deze schoenen zijn enorm populair onder de kinderen. Het maakt het aantrekken van schoenen veel gemakkelijker: de stoere mannetjes willen maar wat graag hun jongenssneakers met vrolijke lichtjes aantrekken! De lampjes van de Skechers schoenen voor jongens zitten vaak in de zool verwerkt.

TIP: maak je schoenen met lichtjes schoon door met een zachte doek, lauwwarm water en milde zeep de vlekken weg te vegen. Stop je schoenen met lampjes niet in de wasmachine, hierdoor kunnen de lichtjes kapot gaan!

Skechers jongensschoenen

Naast de schoenen met lampjes heeft Skechers nog veel meer stoere jongensschoenen. Skechers is een sportief merk, wat ook doorgevoerd wordt in de jongensschoenen. De meeste schoenen zijn sportief, maar ze blijven ook speels door de vrolijke kleuren die verwerkt zijn in de schoenen. Een heleboel Skechers jongensschoenen zijn blauw of zwart, met daarop details in neonkleuren zoals neongroen, neonoranje of neongeel.

Skechers jongens online

De Skechers schoenen voor jongens online kopen gaat erg gemakkelijk bij Ziengs. Klik de juiste maat aan, bestel de schoenen en vergeet ook niet voor jezelf en je partner te kijken tussen de damesschoenen of herenschoenen. Vind je het lastig om de maat van je kindje te bepalen? In iedere winkel van Ziengs werkt een kidsspecialist, die jou graag helpt. Toch liever je Skechers schoenen voor jongens online bestellen, dat is ook geen probleem: onze maatwijzer helpt jou om thuis de schoenmaat van je kind (of jouzelf) te bepalen.

