Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

producten

Shoesme jongens

Shoesme jongens

Zoek je trendy én verantwoorde schoenen voor jouw jongens, dan ben je bij Shoesme aan het juiste adres! In de collectie vind je allerlei schoenen waarmee jouw kind helemaal klaar is voor het najaar. Stoere veterboots bijvoorbeeld, of hippe babyschoenen, speciaal voor de allereerste stapjes. Voor elke smaak, gelegenheid en levensfase zijn er passende Shoesme jongens schoenen te vinden!       

Shoesme jongensschoenen

Shoesme jongensschoenen zijn er van maat 17 tot en met maat 31. Shoesme is gespecialiseerd in het ontwerpen van schoenen voor de allerkleinsten. Zo hebben ze de Babyproof Smart lijn en de Babyflex lijn, beide gericht op meisjes en jongens die net leren lopen. De zool is flexibel, het voetbed is uitneembaar, de hiel is verstevigd en de schoentjes zijn voorzien van een antislip zool. Met Shoesme schoenen kunnen jouw jongens kortom veilig en comfortabel de wereld verkennen.

Shoesme jongens sneakers

Met een paar stoere sneakers maken jongens helemaal de blits, en al helemaal met de mooie exemplaren van Shoesme. De sneakers zijn er met een hoge en lage schacht en hebben allemaal een uitneembaar voetbed. Erg handig aan de schoenen is dat ze voorzien zijn van veters én een rits. Geen gedoe dus met het aantrekken! Door de verstevigde neus kunnen alle Shoesme sneakers voor jongens bovendien prima tegen een stootje.