Sandalen

Sandalen jongens

Naast jongens slippers kan je bij Ziengs ook veel sandalen voor jongens vinden. Wist je dat de sandaal het oudste type schoeisel is dat er bestaat? De eerste sandalen bestonden meestal uit een stugge zool met leren riempjes om ze om de voeten te binden. Tegenwoordig zijn er een heleboel verschillende en hippe jongens sandalen, en speciaal voor jou te vinden bij Ziengs!

Teva sandalen jongens

De Teva sandalen voor jongens zijn perfect om mee te nemen op reis. Ben jij van plan om met je gezin veel te wandelen, op vakantie of gewoon thuis in de omgeving? Teva sandalen zijn gebaseerd op wandelschoenen, maar dan in een uitvoering van de sandaal. De zolen zijn namelijk voorzien van extra veel grip en absorbeert schokken. Met de Teva sandalen voor jongens weet je zeker dat je comfortabel kan wandelen!

Sandalen jongens maat 23

Bij Ziengs zijn er verschillende sandalen in maat 23 te vinden, bijvoorbeeld de Kipling jongens sandalen. Kipling sandalen zijn gemaakt van comfortabel leer en hebben stevige, brede banden die je met riempjes of klittenband kan sluiten. Naast de Kipling sandalen zijn er ook nog andere jongens sandalen in maat 23 in ons assortiment te vinden!

Leren jongens sandalen

De Birkenstock jongens sandalen zijn erg populaire sandalen gemaakt van leer. De combinatie van comfort en stijl is altijd aanwezig. Het voetbed van deze sandalen vormt na een tijdje lopen helemaal naar de voeten van je kinderen, zo voelt het net alsof ze niks dragen! Straks willen je jongens niet meer zonder leren sandalen!

Stoere jongens sandalen

Op zoek naar stoere jongens sandalen? De zomer staat bijna weer voor de deur en het is tijdje geleden dat je de sandalen voor de kids uit de kast mocht halen. Nu zijn de voetjes gegroeid en hebben ze toch echt nieuwe nodig. Bij Ziengs hebben we een ruim online aanbod voor je klaar staan. Neem een kijkje bij de stoere jongens sandalen en je kinderen kunnen net als de zon, stralend de zomer in!

