Home Jongens Regenlaarzen


Jongens regenlaarzen

Regenlaarzen jongens

Het regenseizoen zit er weer aan te komen, het is dus tijd om voor je jongens alvast regenlaarzen te kopen. Regenlaarzen zijn er in verschillende soorten en maten. Meestal vallen de laarzen over de schenen heen, maar soms zijn ze ook korter of langer. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel moderne, opvallende, stoere printjes waar je uit kan kiezen. Wist je dat regenlaarzen in Europa moeten voldoen aan bepaalde veiligheidseisen? Zo moeten producenten er bijvoorbeeld voor zorgen dat regenlaarzen die op de markt komen veilig zijn en moeten ze voldoen aan de Nederlandse Warenwet. In ons assortiment kan je regenlaarzen voor jongens vinden die voldoen aan alle veiligheidseisen, dus zonder gevaar lekker stampen in de plassen!

Regenlaarzen jongens Bergstein

Regenlaarzen van Bergstein zijn razend populair bij jongens en meisjes. De laarzen worden gemaakt van natuurrubber en zijn essentieel in ons kikkerlandje. Bij Ziengs kan je de regenlaarzen van Bergstein al vinden vanaf maat 20, in veel verschillende kleuren. Van knaloranje tot lichtroze, samen met de Bergstein regenlaarzen voor jongens beleef je de meest onvergetelijke momenten met de kinderen!

Kaplaarzen jongens

Kaplaarzen voor jongens worden ook wel gezien als de rubberlaarzen. De laarzen lopen van enkel- tot kniehoogte. Bij Ziengs kan je naast de regenlaarzen van rubber ook kaplaarzen van Shoesme vinden. Wist je trouwens dat de eerste rubberlaarzen in 1852 op de markt kwamen? Nadat het vulkanisatieproces werd uitgevonden kwam men erachter hoe ze onder andere de kaplaarzen voor jongens waterdicht konden maken.

Regenlaarzen jongens kopen

Als je bij Ziengs regenlaarzen voor jongens wil kopen ben je op het goede adres. Bij alle laarzen is het namelijk zo dat wanneer je ze voor 22:30 uur besteld, je ze morgen al in huis hebt. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment jongens regenlaarzen en kies je favoriete paar om te kopen!

