Home Jongens Pantoffels


Pantoffels

Pantoffels jongens

Pantoffels voor jongens zijn eigenlijk niets anders dan een soort schoeisel wat in huis gedragen wordt. Meestal hebben pantoffels een lichter gewicht dan normale schoenen en zijn ze niet bedoeld voor nattigheid, daar hebben we slippers voor! Bij Ziengs kan je voor je kinderen warme en comfortabele slofjes vinden. Neem snel een kijkje tussen onze uitgebreide collectie pantoffels voor jongens. 

Pantoffels jongens Bergstein

In ons assortiment vind je vooral Bergstein pantoffels voor jongens. Deze huisschoentjes zijn hoge warme en beschermende schoenen voor je kinderen. Je kan kiezen tussen rode, blauwe, grijze, zwarte en cognackleurige pantoffels. Kortom, voor jongens pantoffels van Bergstein moet je bij Ziengs zijn!

Pantoffels jongens kopen

Handig om te weten wanneer je pantoffels voor jongens wil kopen is dat de maatvoering hetzelfde is als bij schoenen. Mochten de nieuwe pantoffels onverhoopt toch niet passen dan is ruilen en retourneren vanuit Nederland bij Ziengs kosteloos. Kies snel jouw favoriete paar, want vandaag besteld voor 22:30 is morgen al in huis!

