SAMENWERKING ZIENGS X ALBOE

 

JAAA het is bijna zover! Over een paar weekjes lanceer ik samen met Ziengs mijn eigen schoenenlijn voor mama en (vooral) dochter. Maar wie ben ik eigenlijk? Mijn naam is Kim Jacobs. Ik ben geboren en getogen in het zuiden van het land. Sinds 2009 spam ik het internet met mijn blogs, social media posts en video's. Tijdens mijn zwangerschap heeft mijn platform (ALBOE.nl) een flinke groei doorgemaakt. Sindsdien worden mijn avonturen in het relaxte moederschap en in het leven als ondernemer wekelijks gevolgd door tienduizenden vrouwen. Hoe cool?!

De schoenenlijn die ik samen met Ziengs ga lanceren staat helemaal in het teken van 'durven'. Stoere bikerboots, luipaard print, ritsen en gouden accenten mogen hierin niet ontbreken. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik! XXX Kim

De Ziengs X ALBOE collectie (4 meisjesschoenen en 1 damesschoen) zal vanaf begin september verkrijgbaar zijn! Zien we jou dan terug in de winkel of in onze webshop? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 

