Home

/

Inspiratie

/

Hip, stoer en eigenzinnig met Ambitious!

Hip, stoer en eigenzinnig met Ambitious!

Datum17 januari 2023

Waar wij en onze klanten blij van worden? Trendy en duurzame schoenen! Continu zijn wij op zoek naar nieuwe merken om onze collectie uit te breiden met nieuwe én innovatieve merken. Daarom introduceren wij graag het merk Ambitious bij Ziengs. Ambitious maakt toffe herenschoenen voor iedereen die op zoek is naar innovatieve en modieuze schoenen! Nog niet bekend met dit toffe merk? Lees dan maar snel verder, want waarschijnlijk word jij – net als wij – heel erg blij van dit merk.

Maak kennis met Ambitious

De collecties van Ambitious zijn écht helemaal van deze tijd. Bijzonder ontworpen designs met de mooiste trendkleuren wisselen elkaar af – en dit geeft de schoenen een luxueuze uitstraling.

De schoenen van het Portugese familiebedrijf worden gemaakt in Guimarães in Portugal. Hier worden ze geproduceerd onder vernieuwende ethische productieprocessen en -technieken. Hierdoor zijn de schoenen duurzaam, innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Het doel van het familiebedrijf is om unieke, duurzame, innovatieve en modieuze schoenen te ontwikkelen voor de trendgevoelige man. En als je het ons vraagt, lukt ze dat aardig! Sinds wij kennis gemaakt hebben met Ambitious zijn wij helemaal fan van dit merk – en daarom vertellen wij je er graag meer over.

Unieke materialen, designs en kleuren

De schoenen van Ambitious kenmerken zich door luxe designs met mooie trendkleuren. Verschillende materialen van goede kwaliteit wisselen elkaar af waardoor de schoenen allemaal een uniek design hebben. Mannen met gevoel voor stijl dragen dit merk maar al te graag. De collectie sluit dan ook precies aan bij de trend van het moment – voor ieder is er wel wat wils.

Het ontwerpteam van Ambitious experimenteert voortdurend met nieuwe materialen - met als doel om in 2025 een collectie te leveren die voor meer dan 50% uit duurzame designs bestaat. De schoenen zijn ook nu namelijk al deels gemaakt van recyclede materialen. Niet alleen zijn de schoenen duurzaam en recyclebaar maar ook aan de verpakkingen wordt veel aandacht besteedt. Want duurzaamheid en design gaan bij Ambitious hand in hand!

Een stoere man met gevoel voor stijl draagt Ambitious

De herencollectie valt op door de felle kleuren, opvallende zolen en verschillende materiaalcombinaties. Ze hebben veel hippe gekleurde sneakers met robuuste zolen die heel goed gedragen kunnen worden onder een casual spijkerbroek. Zeg maar hallo tegen al die complimentjes! Kom je liever iets netter voor de dag? Ga dan voor de mooie boots van dit merk. Draag deze fijne basics onder een chino en je bent ready to go! De boots van Ambitious zijn ook perfect voor op een winterse dag. De luxe materialen houden je voeten gegarandeerd warm en droog. Wel zo fijn!

De mannen die het merk Ambitious dragen hebben gevoel voor de laatste modetrends en lopen er graag smart casual bij. Ze houden van unieke designs, kwaliteit en schoenen die lekker lopen. Als je het ons vraagt, sluit dit wel heel goed aan bij de mannelijke klanten van Ziengs!

Ambitious voor elke gelegenheid

Ben jij dus op zoek naar een paar schoenen waarmee je altijd goed voor de dag komt? Een kwalitatieve, duurzame schoen die helemaal van deze tijd is? Dan moet je zeker de collectie van Ambitious bij Ziengs eens bekijken. Gegarandeerd het perfecte merk voor elke gelegenheid! Shop de collectie vandaag nog en ontvang jouw Ambitious schoenen morgen al in huis.

Net zo enthousiast geworden als wij na het lezen over dit nieuwe hippe, stoere en eigenzinnige merk? Shop dan nu de collectie! Don’t forget om jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op Instagram @ziengsschoenen! Voor welk paar ga jij?