IK GA OP VAKANTIE EN NEEM MEE...

8 juli 2022 

 

De vakantie komt er aan en je zit de dagen af te tellen tot dat jij er eindelijk tussen uit kan. Na alle drukte van afgelopen tijd heb je die vakantie zwaar verdiend. Misschien ga je een verre reis maken of blijf je lekker dicht bij huis. Je ziet jezelf al zitten op het strand in jouw nieuwe jurk, zonnebril op je neus en met een cocktail in je hand. Je wandelt misschien wel door de bergen en ontdekt nieuwe steden. Je droomt al helemaal weg bij het idee. Maar dan realiseer jij je… die koffer. Kon je maar gewoon jouw hele kledingkast meenemen. Toch?! Maar helaas, je kan maar een aantal kilo mee het vliegtuig in. Ga je met de auto? Ook hier past natuurlijk niet jouw hele kleding kast in. En nu? Ik hoor je denken, maar wat moet ik nou meenemen op vakantie? Er moeten keuzes worden gemaakt!

Het liefst draag je bij elke outfit een ander paar schoenen, maar schoenen nemen nou eenmaal ruimte in. Toch zouden wij jou adviseren om minimaal drie paar schoenen mee te nemen. Afwisselingen van schoenen is goed voor je voeten.

Sneakers zijn een absolute musthave op vakantie. Je wilt jouw vakantiebestemming ontdekken en het liefst zo comfortabel mogelijk. Ga voor een basic sneaker die overal bij past. Op jouw favoriete sneakers kan jij heel wat stappen zetten zonder pijnlijke voeten te krijgen. Ga voor een chunky witte sneaker van Ann Rocks.

Slippers of sandalen! De zomermaanden zijn warm en je wilt jouw voeten niet hele dagen opsluiten in sneakers. Slippers zijn vooral handig wanneer jij een rustige vakantie tegemoet gaat en veel bij het zwembad en strand zal liggen. Slippers zijn licht en daardoor is er altijd wel een plekje voor deze fijne schoenen in jouw koffer.

Op vakantie vind je het misschien ook wel heel leuk om de omgeving te ontdekken. Ga je naar een leuk restaurant ergens verder op of struin je graag over een marktje? Dan raden wij sandalen aan. Je hebt net wat meer stevigheid dan bij een slipper waardoor je hier ook lekker op kan wandelen, maar toch jouw voeten kan luchten. Ga voor knallende kleuren of kies voor subtiele tinten, zoals beige. Er is genoeg keuze!

Daarnaast zijn loafers ook echt ideale schoenen voor vakantie. Vooral voor mannen is dit een goede optie, omdat ze heel leuk te stijlen zijn onder een korte broek of pantalon. Ze zijn minder warm dan sneakers, maar zijn netter dan een slipper. Ideaal voor restaurantjes en strand wandelingen. Je kan loafers vinden in allerlei soorten materialen. Voor een zomervakantie raden wij een een loafer aan van canvas. Hey Dude heeft hele leuke opties. Canvas ademt goed, waardoor jouw voeten niet zullen weg zweten.

En als laatste hakken! Soms heb je gewoon zin om je even extra op te doffen en een paar hakken staan chique onder die mooie nieuwe jurk die je speciaal voor die ene avond hebt gekocht. We raden je wel aan om alleen hakken mee te nemen als je extra ruimte over hebt in jouw koffer of tas. Want eerlijk is eerlijk, echt veel zul je ze niet aan hebben. Maar voor die speciale gelegenheid snappen wij maar al te goed dat je toch een hakje mee wilt.  Ga voor een hak die niet al te hoog is, zodat jij er wel nog een korte wandeling op kan maken. Vooral een sleehak is lekker zomers.

Inpakken maar! Shop jouw last-minute vakantie schoenen en de koffer kan dicht. Don’t forget om jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op Instagram @ziengsschoenen! 

 

