NEW ARRIVALS - VOORJAAR 2022

 1 januari 2022

De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is alweer begonnen. Dat betekent nieuwe voornemens, nieuwe kansen én nieuwe schoenentrends! Tijd om jouw schoenenkast aan te vullen met de trends van het voorjaar 2022! Deze zetten we graag voor je op een rijtje.

Het nieuwe jaar vieren we met nude tones, golden chains, Chelsea boots en high top sneakers. Deze trends komen terug in de new arrivals van onze damesschoenen.

 

Nude tones
Nude tones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Dat is ook niet zo gek, want nude tinten kan je eindeloos combineren met allerlei outfits. De zachte kleuren stralen rust uit, maar toch blijf je opvallend genoeg om leuke complimenten te ontvangen van je collega, vriendin of gewoon op straat. Wie wil dat nou niet?

Golden chains
Voor wie denkt dat gouden accenten alleen bij feestjes horen, die heeft het mis! Deze opkomende trend viel al erg in de smaak tijdens de feestdagen, maar ook in het voorjaar komen golden chains helemaal terug. Gouden kettingen combineer je met allerlei soorten schoenen: veterboots, Chelsea boots, enkellaarsjes of loafers. Je kan het zo gek niet bedenken. En het leukste; deze golden chains zitten tussen onze new arrivals!

Chelsea boots
Ook de Chelsea boots zijn nog steeds een echte musthave! Deze boots komen terug in allerlei kleuren en maten. Je hebt hoge en lage modellen, dunne en dikke zolen, matte en glanzende bovenwerken, monochrome en meerkleurige en ga zo maar door. Keuze genoeg dus! En, voor welk type Chelsea boot ga jij?

High top sneakers
Als schoenliefhebber mogen retro sneakers zeker niet in jouw schoenencollectie ontbreken. De high top sneakers maken een comeback! In de jaren 70 werden deze al gedragen door basketballers. De laatste jaren komen deze steeds vaker terug in het straatbeeld. Naast dat het hogere model zorgt voor warme enkels, zijn ze ook erg leuk om jouw outfit net dat stoere tintje te geven. Je kan ze eindeloos combineren! Maak jij je outfit af met stoere high top sneakers?

Eindeloos trends combineren
Het leuke aan al deze trends is dat ze met elkaar samenhangen. Pak een Chelsea boot in een nude tint met gouden kettingen en je hebt drie trends in één! Op welke nieuwe schoenen stap jij stralend het nieuwe jaar in?

