The music edition

25 maart 2024 

 

Overal waar muziek klinkt, is het feest! En laten we eerlijk zijn, is er iets krachtiger dan de manier waarop muziek ons verbindt? Het laat je dezelfde emoties voelen en brengt ons samen. Of je nu geniet van zingen, dansen of het maken van je eigen muziek, onze schoenen staan klaar om jouw muzikale avontuur te ondersteunen.

De kracht van de campagne

Wie kan beter de kracht van muziek uitstralen dan degenen die het elke dag beleven en voelen? Daarom hebben we voor deze campagne echte muzikanten, dj’s en zangeressen gecast als onze modellen. Neem bijvoorbeeld het verhaal van de 13-jarige Aimée die heeft meegedaan aan het Junior Songfestival. Al op jonge leeftijd gaat ze haar droom om zangeres te worden achterna. Ook zit zij zeker niet stil, ze danst namelijk maar liefst 20 uur per week bij Lucia Marthas. 

Iemand die ook vanaf kleins af aan al bezig is met zingen, is Tarone. Als kind ging zij mee met haar grootmoeder, die als Jazz-zangeres zong in cafés. Hier kwam ze al snel achter haar passie voor zingen, en voordat ze het wist was ze er eigenlijk een beetje ingerold. Nu is ze zangeres en schrijft ze teksten voor zichzelf en anderen. 

“Wat ik zo leuk vind aan muziek maken is het moment dat ik op het podium sta. Dat gevoel dat je krijgt wanneer je samen met andere muzikanten begint met het spelen van de muziek.”

Neutrals & metallics

Neutrals en metallics hebben dit voorjaar veroverd door hun elegantie en veelzijdigheid. Neutrals vormen de perfecte basis voor elke outfit, ze zijn moeiteloos te combineren en geschikt voor elke gelegenheid. Draag bijvoorbeeld een paar beige enkellaarsjes naar werk, een wandeling in het park of een middagje naar het terras. 

Aan de andere kant voegen metallics een vleugje glamour en allure toe aan je look, net zoals de glinsterende details die je kunt vinden in een muziekstudio. Denk bijvoorbeeld aan de glanzende hardware op gitaren, de sprankelende knoppen van het mengpaneel of zelfs de reflecterende oppervlakken van muziekboxen. Deze metallic accenten zorgen voor een speelse en feestelijke sfeer, net als bij jouw outfit.

Dus, of je nu je innerlijke rockster wilt omarmen met glanzende metallics of juist de tijdloze elegantie van de neutrals kiest, bij ons kan je terecht. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie en stap in het ritme van Ziengs! En, met welke schoenen begin jij jouw muzikale reis?

