pantoffeldag bij Ziengs!

15 december 2023 

 

Hé pantoffel lover, we hebben goed nieuws voor jou: op 15 december vieren we de allereerste Ziengs Pantoffeldag! Dus trek je mooiste pantoffels aan en geniet van warme voeten, de hele dag door!

Laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van warme, zachte pantoffels aan zijn of haar voeten? Wij bij Ziengs begrijpen maar al te goed hoe belangrijk comfortabele schoenen zijn en daarom hebben we besloten om aanstaande vrijdag uit te roepen tot de dag waarop we allemaal onze pantoffels mogen dragen. Draag ze op kantoor, in de klas of wanneer je bij je vrienden langsgaat. Deze dag maakt het niet uit waar je bent, je voeten mogen overal genieten van het optimale comfort van pantoffels.

En dat is nog niet alles! Om deze speciale dag te vieren, trakteren we jullie op een leuke deal: 20% korting op álle pantoffels, zelfs de reeds afgeprijsde pareltjes uit onze collectie! Waarom zou je vandaag je voeten nog in een paar hoge hakken of nette veterschoenen proppen als je ze kunt verwennen met een paar zachte, knusse en stijlvolle pantoffels? Van fluffy sloffen tot chique leren instappers, of zelfs cozy slofjes in een regenboog aan kleuren voor de kleintjes - we hebben voor iedereen wel wat wils! Heb jij jouw perfecte paar nog niet in huis? Neem dan snel een kijkje zodat jij deze Ziengs Pantoffeldag in stijl mee kan vieren.

Dus, maak je klaar om in stijl te genieten van de Ziengs Pantoffeldag! Kom naar één van onze Ziengs winkels of shop online en ervaar zelf de gezelligheid op de meest stijlvolle pantoffels. Maak van deze dag een herinnering en vergeet het vooral niet te delen met ons op Instagram @ziengsschoenen met de hashtag #ziengspantoffeldag.

