Home

/

producten

Giulia

Giulia

Zo mooi als de naam is, zo elegant zijn de schoenen van het jonge merk Giulia (spreek uit als ‘Djulia’). Bij Ziengs zijn we blij dat we deze eyecatchers aan onze collectie hebben kunnen toevoegen. De pumps en ballerina’s zijn verkrijgbaar in vele kleurtjes en printjes en zijn voorzien van een comfortabel voetbed. Heb jij binnenkort een feestje op de planning staan of zoek je schoenen die jouw outfit net wat eleganter maken, neem dan snel een kijkje in onze Giulia collectie!  

Giulia pumps

De pumps van Giulia zijn bij Ziengs online te koop in maar liefst 29 kleuren! Alleen al in de kleur blauw hebben we 5 varianten. Een met jeanslook, een donkerblauwe, een donkerblauwe lak, een met slangenprint en een koningsblauwe pump. Daar moet toch de juiste tint tussen zitten! De pumps van Giulia zijn verkrijgbaar met een hoge hak van 8 centimeter of met een lage hak van 5 centimeter.

Giulia ballerina’s

Nu ook verkrijgbaar bij Ziengs: ballerina’s van Giulia! Ballerina’s zijn ideaal voor dames die op zoek zijn naar vrouwelijke, elegante schoenen zoekt maar geen held zijn in het lopen op hakken. Net als bij de pumps zijn er voor iedere smaak en stijl wel bijpassende ballerina’s. Of je nu op zoek bent naar ballerina’s met een luipaard print, felroze ballerina’s of Giulia ballerina’s met een hippe slangenprint!    

Mocassins van Giulia

Naast pumps en ballerina’s heeft Giulia nu ook mocassins in de collectie. Ideaal voor het voorjaar en de zomer! Zoals we van Giulia gewend zijn, zijn de zomerse instappers verkrijgbaar in vele kleurtjes. Je combineert ze eindeloos met zowel leuke jurkjes en rokjes als een jeans of pantalon. Het bovenwerk is gemaakt van suède en de schoenen hebben een voering en binnenzool van leer. Voor welke kleur ga jij? Kies snel je favoriet!

Giulia pumps kopen

Wil je de Giulia pumps graag eerst even passen voordat je ze koopt? Dat kan natuurlijk ook. In de winkels hebben we 10 kleuren op voorraad, maar bestellen we met liefde je favoriete kleur. Bestel je ze online? Dan is de kans groot dat je ze de volgende dag al thuis hebt. Zo kun je vlak van tevoren nog beslissen welke kleur je het liefst draagt onder je feestoutfit. Neem snel een kijkje in onze ruime collectie en kijk welke Giulia pumps jij wilt kopen!