Floris van Bommel

FLORIS VAN BOMMEL

Het merk van Bommel staat bekend op de stijlvolle, elegante en klassieke kwaliteitsschoenen die ze produceren. In 1996 nam directeur Frans van Bommel zijn middelste zoon Floris mee naar de collectiebesprekingen bij van Bommel. Wanneer er een aantal modieuze schoenen worden gepresenteerd bij een van deze collectiebesprekingen is het al gauw duidelijk dat deze schoenen afwijken van de klassieke collectie die kenmerkend is voor van Bommel. Het idee was om de collectie apart te presenteren onder een nieuw merk met een nieuw logo maar waarbij de connectie met van Bommel niet verloren gaat. Directeur Frans van Bommel kijkt over de lange tafel en ziet zijn zoon zitten, een nieuwe merknaam is geboren; ‘Floris van Bommel.

Collectie Floris van Bommel

De schoenenlijn van Floris van Bommel staat voor hippe en modieuze schoenen voorzien van dezelfde kwaliteit als de klassieke van Bommel schoenen. Inmiddels heeft Floris van Bommel ook een sneakerlijn die goed loopt en wordt de collectie van Floris van Bommel ieder seizoen uitgebreid met meer dan 100 nieuwe modellen. Ook op het gebied van materiaal en kwaliteit blijft Floris van Bommel verbeteren met nieuwe soorten rubber en leer. De collectie van Floris van Bommel is volledig gericht op de Belgische, Duitse en Nederlandse markt en in de loop der tijd worden er een aantal ‘flagship boutiques’ geopend in deze landen.

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Floris van Bommel bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Floris van Bommel bestelling al in huis!

