Fila sneakers 

Fila sneakers zijn helemaal in! Maar waar komen die strakke en unieke stijlen eigenlijk vandaan? De eerste winkel werd geopend in 1911 door de gebroeders Fila, dit gebeurde in een kleine stad genaamd Biella (Noord-Italië). De broers waren constant op zoek naar stoffen die luxe, kunst en comfort samenbrachten. De inspiratie die hun geboorteland gaf, is gebruikt om producten net zo magnifiek te maken als het Italiaanse landschap. Vandaag de dag leeft de visie van de twee broers nog altijd voort in het bedrijf, zo kan je prachtige Fila exemplaren vinden bij zowel de dames als heren sneakers.

Fila sneakers dames 

Dames sneakers van Fila zijn in een korte tijd razend populair geworden. Een eeuw na het onopvallende begin is Fila nu gelijkluidend aan prestatie en verfijning. De stoffen van hoge kwaliteit zijn zo geproduceerd dat ze Italiaans vakmanschap uitstralen. De schoenen zijn zeer flexibel en gericht op prestaties. Of je nou een belangrijke dag hebt, gewoon plezier wil hebben of besluit om een langere tijd op avontuur te gaan, Fila ondersteunt je bij alle activiteiten. De Fila dames sneakers kan je bij Ziengs in verschillende modellen vinden.

Fila sneakers heren

De heren sneakers van Fila stralen een en al moed uit. Wil jij graag je eigen verwachtingen goed invullen? Zoek je grens op en daag jezelf en anderen uit. Met deze sneakers straal je vintage, verfijning en stijl uit, je bent uniek in plaats van evenmatig. Fila wil samen met jou naar de toekomst kijken om vervolgens geschiedenis te maken. Comfortabel, prestatiegericht, moedig en stijlvol: dat zijn de heren sneakers van Fila bij Ziengs!

Fila sneakers bij Ziengs

Bij Ziengs kan je verschillende Fila sneakers in het assortiment vinden. Voor de dames kom je onder andere modellen tegen als de Fila Disruptor S en de Fila D Formation. Bij de heren kan je bijvoorbeeld de Fila Heritage Rage Low vinden. Veel van deze sneakers zijn voorzien van de bekende kleuren van het merk, namelijk rood en blauw. Wanneer je Fila sneakers bij Ziengs wil kopen, hoef je in Nederland geen verzendkosten te betalen!

