Home

/

producten

Dr. Martens

37producten

Dr. martens

Heb jij ze al? De niet te missen Dr. Martens boots zie je overal. Deze stoere veterboots mogen niet in jouw garderobe ontbreken dit najaar. De welbekende schoenen ontstonden in de jaren 60. In eerste instantie werden ze alleen gedragen door postbodes en fabrieksarbeiders. De ‘working boots’ werden voor 2 Engelse pond verkocht en waren zo populair onder arbeiders omdat ze stevig waren en veel bescherming boden aan de voeten. Uit het niets werden de schoenen vervolgens gedragen door Britse skinheads en door Pete Townshend van The Who. Daarmee veranderen de Dr. Martens in één klap van werkschoenen naar iconische boots.

image.png

Dr. Martens boots

Inmiddels zijn de Dr. Martens boots uitgegroeid tot een echt fashion item en zijn ze vooral onder dames razend populair. De veterboots zijn overal mee te combineren, ze staan goed onder een skinny jeans of een jumpsuit maar passen ook verrassend leuk onder een jurkje. Met deze mix van stoer en vrouwelijk geef jij je outfit direct een opvallende edgy look . Durf op te vallen en sta letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen met een paar Dr. Martens boots!     

Dr. Martens 1460

Bij Ziengs vind je dé originele Dr. Martens boots, namelijk de 1460. Je herkent hem meteen aan de 8 veterogen, het klassieke Dr. Martens leer, de hiellus en de gele stiksels. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan en kunnen dan ook zeker tegen een stootje. Als je wilt dat je schoenen zo lang mogelijk meegaan is het raadzaam om ze af en toe wat verzorging te geven. Met wat leercrème blijft het leer soepel en glanzend en met een carbon spray bescherm je jouw Dr. Martens 1460 boots tegen alle weersomstandigheden.

Dr. Martens Jadon

Nieuw bij Ziengs: de Dr. Martens Jadon. Deze schoenen hebben alle originele details waaronder de hiellus, de gele stiksels en de 8 veterogen. Anders is de plateauzool van 4 centimeter, dit maakt deze boots nog nét iets stoerder en opvallender. Een fijne toevoeging is de rits aan de zijkant. Hiermee trek je deze veterschoenen snel aan en uit. Of je nu een lange wandeling gaat maken, naar school of werk gaat of gewoon even boodschappen gaat doen, Dr. Martens Jadon boots passen altijd en overal bij.

Dr. Martens meisjes

Ook dit seizoen te vinden bij Ziengs: Dr. Martens 1460 boots voor meisjes! De veterboots zijn verkrijgbaar van maat 22 tot en met maat 36. Dus voor de meisjes die net kunnen lopen én voor stoere meiden die de blits willen maken op school. Er is voor ieder wat wils: de Joska 1460 boots met gespen bijvoorbeeld, Glitter veterboots in het zilver of bordeauxrood of de warm gevoerde 1460 Serena J modellen. Met de rits aan de zijkant kunnen ook kleine meisjes de Dr. Martens schoenen makkelijk zelf aan- en uittrekken.

Dr. Martens sandalen

Wist je dat Dr. Martens tegenwoordig ook sandalen verkoopt? De iconische boots zijn omgetoverd tot hippe sandalen waar je urenlang op kan lopen door de comfortabele voetbedden. De welbekende gele stiksels langs de rand van de zool zijn ook bij deze modellen terug te vinden. Ook bij de sandalen is gebruikgemaakt van duurzame materialen. De plateau zolen van de Dr. Martens sandalen voor dames zorgen voor stevigheid. Ideaal voor een wandeling of wanneer je lekker wilt dansen op een festival. 

Dr. Martens kopen   

Jouw nieuwe Dr. Martens bij Ziengs kopen betekent gegarandeerd zijn van de beste service. Zo is de verzending vanaf € 39,99 gratis en kan je nog tot 30 dagen na aankoop retourneren. Ontdek nu onze collectie en scoor ook een paar van deze iconische boots. Je Dr. Martens vandaag nog kopen, betekent dat je ze morgen al in huis kan hebben!