Home

/

producten

Veterboots dames

162producten

Veterboots: dames rocken deze stoere laarzen

Wat jouw garderobe echt helemaal af zou maken, is natuurlijk een paar veterboots! Dames wiens hart al sneller begint te kloppen zodra ze alleen al denken aan Dr. Martens, zijn bij ons zeker aan het juiste adres. Waarschijnlijk zijn dit dan ook wel de meest iconische veterlaarsjes, die bekendstaan om hun robuuste ontwerp en echt perfect zijn voor dames die een statement willen maken. Maar bij Ziengs vind je zoveel meer dan alleen dat; wij hebben veterbooties voor jou klaarstaan in allerlei soorten en maten, van superstoer tot hyperelegant. Heb jij er eigenlijk ooit bij stilgestaan hoe veelzijdig deze damesschoenen kunnen zijn? Zo niet, dan raden we je zeker aan om ons assortiment eens even goed door te spitten. Ziengs heeft gegarandeerd jullie perfecte paar veterboots, dames!

Veterlaarzen voor dames in verschillende uitvoeringen

Met onze diverse collectie veterlaarzen voor dames laat je jouw persoonlijke stijl helemaal tot uiting komen! Bij Ziengs begrijpen we dat elke vrouw uniek is, dus dat is ook zeker wat je terugziet in onze selectie. Voor diegenen die op zoek zijn naar een tijdloze keuze, bieden onze zwarte veterboots een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Heel luxe wordt het als je dan specifiek gaat voor een paar leren veterboots, voor die glanzende zwarte look.

Als je daarentegen graag wat warmte wilt toevoegen aan je herfst- en winteroutfits, zijn de diepe en rijke tinten van onze bruine veterboots een uitstekende keuze. Voor een vleugje verfijning vormen onze beige veterboots tot slot een elegante optie die je gemakkelijk kunt integreren in zowel casual als wat meer formele outfits.  Of je nu een specifieke kleur in gedachten hebt of openstaat voor wat nieuws, Ziengs heeft veterlaarsjes voor elke smaak en elke gelegenheid. Die veterboots van jouw dromen, die vind je hier!

Lage, halfhoge en hoge veterboots voor dames

We zeiden het al, maar met onze diverse collectie veterboots voor dames heb je gewoon een wereld aan keuzemogelijkheden – ook qua hoogte van je booties. Zo zijn onze lage veterlaarsjes bijvoorbeeld lekker subtiel én stoer tegelijk, terwijl onze hoge veterboots echte statement pieces zijn die ook nog eens heel sexy kunnen zijn. Voor een gulden middenweg kun je ook kiezen voor een paar halfhoge veterboots, die het beste van beide werelden met elkaar combineren. Het resultaat: een coole laars die je enkels ook nog eens lekker warm houdt, maar waarin jij alle vrijheid hebt om te doen en laten wat jij wilt.

Veterboots met hak

En weet je hoe je jouw look echt een boost geeft? Met een paar veterboots met hak! Of je nu gaat voor een subtiel hoogteverschil of echt een statement wilt maken, wij hebben het perfecte paar hakschoenen voor jou. De hak geeft jouw veterlaarsjes direct een hintje vrouwelijke elegantie, voor een verleidelijke en toch stoere look die naar de wereld uitstraalt dat jij zeker niet met je laat sollen. Zo voeg je direct een vleugje glamour toe aan iedere outfit en stap je elke dag vol zelfvertrouwen de deur uit. Het is echt zo: veterboots met hak tillen iedere ensemble naar een hoger niveau – letterlijk én figuurlijk.

De populairste merken

Omdat wij bij Ziengs alleen de beste merken aanbieden, ben jij altijd verzekerd van kwaliteit en stijl – ook als het gaat om jouw veterboots. Vraag je je af wat dan onze favorieten zijn? Die delen we graag met je! Om te beginnen hebben we de Gabor veterboots, met hun unieke designs en ongelooflijke vakmanschap. Dit merk produceert keer op keer de mooiste en vrouwelijkste schoenen en hun veterlaarsjes vormen daarop geen uitzondering. Voor een speels uitziende schoen waarop je ook nog eens heerlijk kunt wandelen, moet je vervolgens de Rieker veterboot hebben – perfect om mee de natuur in te trekken. Dan hebben we ook nog de superveelzijdige Tamaris veterboots, die uiteenlopen van prachtig zwarte lakleren veterboots met hak tot vrolijk felgekleurde exemplaren waarop je graag een dagje in de stad gaat shoppen. En, wat is jouw favoriete merk? Dat laten we je graag zelf uitvinden!

Veterlaarsjes en andere soorten booties

Bij Ziengs hebben we overigens niet alleen een uitgebreide collectie veterboots voor dames, maar ook diverse andere soorten laarsjes. Als je een paar echt warme schoenen zoekt, bijvoorbeeld, moet je op onze pagina voor gevoerde veterlaarsjes en -schoenen zijn. Verder hebben we ook lekker edgy bikerboots voor dames, en juist ook wat simpelere gewone enkellaarsjes. Voor hoge laarzen wil je tot slot op onze laarzenpagina zijn, waar je zowel hoge veterboots als andere mooie hoge boots kunt vinden. Zo heeft Ziengs voor elke dame wel wat wils!

Veterboots: dames kopen die bij Ziengs

Waar koop je toch die perfecte veterboots? Dames weten het wel hoor: bij Ziengs, natuurlijk! Ontdek ons uitgebreide assortiment met zowel de nieuwste modellen als prachtige veterboots in de sale. Of je nu een elegant laarsje of een stoer model zoekt, bij ons slaag jij gegarandeerd.

Bestellen bij Ziengs is eenvoudig en snel. Plaats je bestelling vóór 23:00 uur, en we verzenden je order dezelfde avond nog. En het beste van alles? Bij bestellingen vanaf € 39,99 nemen wij de verzendkosten op ons! Geen gedoe met extra kosten, alleen maar onbezorgd genieten van je nieuwste aanwinst. Aarzel dus vooral niet langer, en shop die veterboots, dames!