Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

producten

Timberland dames

1producten

TIMBERLAND DAMES

Zie je het al voor je, de nieuwste Timberland damesschoenen aan jouw voeten? De gele Timberland boots staan perfect bij een zwarte skinny jeans, een spijkerbroek of een groene broek. Ook dragen veel fashionista’s de Timberlands bij een panty of legging. Bij een panty is het ook erg leuk om een opvallend sokje van Ziengs te dragen, die net boven de schoen uitkomt.

Tip: draag je Timberland boots eens met een omgeslagen broekspijp, zo benadruk je jouw stoere workerboots!

 

Timberland damesschoenen

Timberland heeft damesschoenen aan haar collectie toegevoegd die stoer, maar ook vrouwelijk zijn. We hebben het hier over de Timberland Allington veterbooties, met een stevige hak van 7 centimeter hoog, voorzien van een profielzool. Deze Timberland schoenen voor vrouwen staan ontzettend leuk onder een straight fit jeans die net boven de schoenen uitkomen, zodat je een stukje huid ziet. Daarnaast zijn er Timberland sneakers voor dames, die flexibel aanvoelen en gemakkelijk zijn aan te trekken. Toch op zoek naar stoere dames boots? Bekijk dan voor de herfst en winter de boots met een voering van imitatiebont, wat heerlijk warm aanvoelt maar er ook nog eens erg leuk uitziet.

Timberland boots dames

Ken je ze nog, de Timberland boots voor dames met veters, met een hoogte tot op de kuit? Een paar jaar geleden was dit een grote trend en menig blogger liep ermee rond. Tegenwoordig is deze trend wat gezakt en is de trend voor de stijlvolle kortere dames boots daarvoor in de plaats gekomen. Een aantal zijn voorzien van veters, maar er zijn ook gemakkelijk in te stappen Chelsea boots met een elastische inzet. Bekijk de collectie van Timberland boots en loop morgen al rond met deze mooie Timberland dameslaarzen aan jouw voeten!