Home

/

producten

Sneakers dames wit

Witte sneakers: dames zijn er dol op!

Als we het hebben over nieuwe classics, dan staan bovenaan de lijst wel de witte sneakers! Dames dragen deze variant op de sportschoen al sinds de jaren ’70, en we verwachten niet dat ze nog uit het straatbeeld gaan verdwijnen!

Dat onze dames dol zijn op deze witte sneakers, dat snappen we heel goed. Ze zijn superveelzijdig, doordat wit een neutral is die bij vrijwel elke outfit past, en ze zijn ook nog eens tijdloos. Wat je ook draagt, welk seizoen het ook is, met zo’n mooi paar sneakers val je nooit uit de toon. Of je nu gaat voor een verfijnde look met lage zool of juist voor een absolute statement shoe, in onze collectie vind je het allemaal.

Dus, zoek je nog witte sneakers? Dames moeten daarvoor bij Ziengs zijn!

Witte sneakers voor dames combineer je met elke outfit!

Een paar witte sneakers voor dames is een must-have in iedere garderobe. Waarom? Nou, omdat ze gewoon moeiteloos samengaan met elke outfit! Of je nu een casual look wilt samenstellen of je juist een twist wilt geven aan je zakelijke outfit, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je moet het alleen durven!

Onze collectie omvat witte sneakers in allerlei verschillende stijlen, van klassiek tot supertrendy. Zo zit er altijd wel een paar bij dat precies bij jouw persoonlijkheid past. Mix en match met je favoriete kledingstukken en creëer steeds weer spannende nieuwe looks. Witte sneakers voor dames zijn niet alleen een modekeuze; ze zijn een echte lifestyle!

Lekker casual: chunky witte damessneakers

Chunky witte damessneakers, ook wel de “dad sneakers” genoemd, waren een tijdje een absolute trend en zijn zo onderhand veranderd in een van vele varianten die je op deze klassieker kunt tegenkomen. Deze sneakers hebben dikke, robuuste trackzolen en worden door sommigen een gewaagde modekeuze gevonden, maar eigenlijk zijn wij er gewoon groot fan van.

Waarom? Ze zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook nog eens het ultieme loopcomfort! De dikke zolen van de sneaker beschermen je voeten namelijk tegen de kou in de winter en houden ze droog op regenachtige dagen. In de zomer staan ze daarnaast superstoer onder een jurk of rokje. Dames die kiezen voor chunky witte sneakers worden door niemand over het hoofd gezien!

Ga jij voor een hoge of lage zool?

Bij het kiezen van jouw witte sneakers voor dames wil je sowieso even stilstaan bij de hoogte van de zool. Een lage zool kan namelijk erg verfijnd staan, terwijl je met een hoge zool ook letterlijk de hoogte in gaat. Lage witte sneakers staan elegant en zijn perfect voor een dagje uit met de meiden. Ze passen moeiteloos onder al je jeans, rokken en jurken.

Aan de andere kant zijn witte sneakers met hoge zool niet alleen trendy, maar geven ze je ook letterlijk een boost! Voel je zelfverzekerd en stijlvol terwijl je op deze witte wolkjes loopt. Zo geef je wat eigentijdse flair aan je outfit!

Een paar witte damessneakers onder je nette pak of jurkje?

Witte damessneakers onder je nette pak of jurkje? Ja, dat lees je goed! Deze schoenen kunnen ook de perfecte aanvulling zijn op jouw formelere outfit. Say goodbye tegen ongemakkelijke hakken en ga voor het comfort van witte sneakers. Zo creëer je heel eenvoudig een smart casual look waarvoor je niet langer per se pumps of loafers nodig hebt.

Welke opties heb je dan? Sowieso voegt onze collectie sneakers van echt leer wat luxe toe aan je outfit. Met een lage zool en zonder te veel motiefjes stralen ze eenvoudige elegantie uit.

Durf jij het aan? Stap uit je comfortzone, omarm de witte-sneakertrend en ontdek hoe veelzijdig deze schoenen nu echt zijn! Of je nu gaat voor een casual look, een formele outfit of voor de chunky trend, bij Ziengs vind je het perfecte paar witte sneakers voor dames.

Hoe houd je witte sneakers zo lang mogelijk mooi?

Niets is zo teleurstellend als het zien van vlekken op je ooit zo stralend witte sneakers. Dan zien ze er helaas al snel niet meer zo eyecatching en oogverblindend uit! Gelukkig is er een hoop wat je daartegen kunt doen, zodat je witte sneakers nog lang in topconditie blijven.

Gebruik in ieder geval een waterbestendige spray, die je kunt vinden op onze afdeling schoenverzorging. Zo voorkom je dat viezigheden zich aan je mooie witte sneakers kunnen hechten.

Mochten je schoenen wél vies worden, dan kun je ze – afhankelijk van het materiaal – vaak schoonmaken met een van onze cleaners, zoals een soft gum of spot cleaner. Zo beschadig je je sneakers niet en zien ze er weer uit als nieuw. Dat is nog eens slim, dames!

Toch liever een ander paar witte schoenen?

Hoewel we bij Ziengs dol zijn op dames in witte sneakers, begrijpen we dat ze misschien niet voor iedereen zijn. Daarom vind je bij ons ook een hoop andere witte damesschoenen, voor de perfecte match.

Of je nu gaat voor witte pumps voor een elegante touch, witte loafers voor een relaxte stijl of witte enkellaarsjes voor een trendy look, wij hebben het allemaal. Witte schoenen zijn nu eenmaal altijd een statement, of het nu sneakers zijn of niet!

Witte sneakers: dames bestellen ze bij Ziengs!

Die liefde voor witte sneakers onder dames, die begrijpen we helemaal. Daarom hebben we een uitgebreide collectie met sneakers in alle soorten en maten, van sleek en soepel tot extra chunky.

Heb je nog advies nodig? Onze online klantenservice staat voor je klaar! Of breng eens een bezoek aan onze winkel, voor deskundig en persoonlijk advies. We helpen je graag met het vinden van de juiste maat en stijl.  

En goed nieuws voor de snelle beslissers: bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vanavond nog verzonden! Bovendien is de verzending gratis bij bestellingen vanaf €39,99. Dus, waar wacht je nog op? Online shoppen voor jouw perfecte paar witte sneakers, dames? Dat doe je bij Ziengs!