Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

producten

Dames sneakers Ecco

Ecco sneakers dames

De Ecco sneakers voor dames zijn enorm populair bij verschillende vrouwen. Zo zien wij vrouwen die werken in de horeca en in de zorg vaak op Ecco sneakers lopen, omdat de damessneakers van dit merk veel steun bieden, comfortabel zitten en er ook nog eens hip uitzien. Er zijn diverse schoenen van dit merk. Denk aan: Ecco sportschoenen, lage dames sneakers die heerlijk zijn voor in de lente en zomer en hoge dames sneakers, die ook de enkels warm houden. Wil je hippe schoenen vinden van dit merk? Ga dan voor de chunky sneakers van Ecco. Deze zijn hip en comfortabel tegelijk!

Altijd de laatste trend met Ecco's fashion & soft sneakers!

Als je bekend bent met Ecco, heb je vast en zeker ook wel eens van de bekende Ecco soft sneaker gehoord. Ieder seizoen kan je deze sneakers weer vinden in onze collectie in vernieuwde kleuren en modellen. Veel dames zijn fan van deze schoenen, omdat ze enorm comfortabel lopen en licht van gewicht zijn. Bijvoorbeeld de Ecco Soft 7 lijn. Het omarmt de mooie kernwaarden van het merk en heeft een Scandinavische, hedendaagse draai. Oftewel, een tijdloze schoen waar je lang van zal genieten. Ditzelfde geldt voor de Ecco leisure dames sneaker. Wil je meer een trendy schoen? Ga dan voor de Ecco retro sneaker – zo heb je comfort en stijl in één, en dat is natuurlijk de perfecte combinatie! Fashion sneakers van Ecco heb je tegenwoordig gegarandeerd.

Stijlvol met Ecco sneakers dames zwart

Koop je Ecco sneakers voor dames in het zwart bij Ziengs en wees verzekerd van keuze uit een grote selectie. In onze schoenenwinkel vind je namelijk een heleboel verschillende zwarte Ecco damessneakers, van hoog tot laag en van een zwarte zool tot een witte zool. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende sluitingen voor je damessneakers: er zijn zwarte dames sneakers met een vetersluiting, ritssluiting of klittenbandsluiting. Heb je al genoeg zwarte sneakers? Ga dan een keer voor blauwe dames sneakers! Combineren is eindeloos door de vele verschillende tinten blauw die in het assortiment zitten. 

Voor alle seizoenen: shop lage en hoge modellen Ecco sneakers!

Wanneer je het hele jaar door het liefste op sneakers loopt, zijn hoge sneakers van Ecco echt wat voor jou! Er zitten meerdere warm gevoerde damesschoenen in de collectie die extra fijn zijn voor het najaar. Deze sneakers voelen heerlijk zacht aan van binnen en dat zorgt voor veel comfort. De hoge sneakers van Ecco hebben een sportieve uitstraling. Hierdoor staan ze erg goed onder een casual look. Hou je meer van lichtgewicht schoenen? Ga dan voor lage Ecco dames sneakers. ook deze zitten heerlijk! De lagere modellen kunnen goed dienen als zomerschoenen van Ecco. Heerlijke blote enkels onder een korte broek of rok. De leisure dames sneaker van Ecco is een mooie variant voor een lichtwichte en lage zomerschoen. Kom maar op met die warme dagen!

Ecco sneakers dames sale

Liefhebbers van Ecco kopen het liefst Ecco sneakers voor dames in de sale. De sale maakt de keuze nog net iets gemakkelijker om jouw schoenencollectie van Ecco uit te breiden met diverse kleuren en schoensoorten. Wil jij als eerste op de hoogte blijven van de Ecco sneakers dames sale? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en vink jouw favoriete merk Ecco aan. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van alle overige dames sale artikelen.