Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

producten

Sneakers dames beige

Beige sneakers: dames zijn er weg van

Wat is nu precies de allure van beige sneakers? Dames zijn er helemaal weg van, en bij Ziengs snappen we wel waarom! Sowieso staan warme tinten prachtig bij de meeste huidskleuren, en is beige een stuk minder schreeuwerig dan bijvoorbeeld de klassieke witte sneaker. Daarbij krijg je van beige gympen die passen bij je eigen huid meteen ellenlange benen!

Het mooie van beige is hoe veelzijdig deze kleur is: hij kan variëren van zachtroze en zandkleurig tot lichte bruintinten. Dat betekent dat er voor iedere vrouw wel een optie bij zit die haar huid perfect complementeert en die iedere outfit afmaakt. Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder beige sneakers, dames!

Hoe dragen onze dames hun beige sneakers?

Onze Ziengs dames laten wel zien dat je beige sneakers op talloze manieren kunt dragen! Draag ze bijvoorbeeld ’s zomers onder een jurkje, rok of korte broek voor een look die perfect die jouw kleurtje past. Of draag ze in een casual outfit met een lichtblauwe jeans en een crèmekleurige sweater voor een frisse uitstraling – ook helemaal hip in de winter! En het fijne is wel dat je met sneakers alle kanten op kunt, zowel letterlijk als figuurlijk. Ze passen bij zoveel looks én je kunt er zo lang op lopen als jij maar wilt – dat is het voordeel van de sneaker. Met beige sneakers zijn dames niet alleen modieus, maar ook overal op voorbereid.

Vrouwelijk én modieus: beige platform sneakers

Bij Ziengs zijn we helemaal in de ban van de vrouwelijke, modieuze beige platform sneakers. Deze schoenen met hoge plateaus, die we daarom ook wel beige plateau sneakers noemen, geven elke outfit een hippe en eigenzinnige look. We verwachten dan ook dat deze trend de aankomende jaren zeker zal gaan aanhouden! Ze zijn niet alleen handig als je wat kleiner bent, doordat ze automatisch wat centimeters aan je postuur toevoegen, maar bieden ook extra veel comfort tijdens lange wandelingen dankzij hun dikke zolen. Deze beige sneakers maken van elke dame een trendsetter!

Stoer en trendy: de chunky beige dad sneaker

Voor dames die de show willen stelen, hebben wij nóg een fantastische trend in de aanbieding: de chunky beige dad sneaker! Deze speelse modellen zijn echt onmisbaar in jouw garderobe. Stijl je chunky sneakers bijvoorbeeld onder een wijde jeans met een oversized trui en omarm die relaxte look volledig. En als extra tip: beige laarzen en beige loafers zijn ook helemaal hot, dus zeg maar alvast hallo tegen al die complimentjes! 

Beige sneakers: dames shoppen ze bij Ziengs!

Bij Ziengs begrijpen we die liefde voor beige sneakers, dames! Daarom hebben we een uitgebreide collectie damesschoenen samengesteld waarvan wij denken dat die aan iedereens verwachtingen voldoet. Hier vind je bijvoorbeeld ook de populaire beige met zwarte sneakers, zandkleurige sneakers en chunky beige sneakers. Welke stijl is jouw favoriet?

Als je vandaag bestelt, wordt je bestelling vanavond nog verzonden. Bovendien geniet je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €39,99. Ontdek de veelzijdigheid van beige en geef je outfit de perfecte finishing touch met de beige sneakers van Ziengs