Home

/

producten

Skechers dames

187producten

Zijn jullie al bekend met het comfort van Skechers, dames?

Zijn jullie al bekend met het comfort van Skechers, dames? Zo niet, dan wil je dit Californische merk een keer gedragen hebben! Skechers is namelijk hét merk dat synoniem staat voor comfort en stijl, en dat een uitgebreide collectie damesschoenen heeft uitgebracht die zowel modieus als supercomfortabel zijn. Of je nu op zoek bent naar sportieve Skechers damessneakers, een handige Skechers slip in of gewoon een trendy schoen die je onder elke look kunt dragen, Skechers is er voor alle dames. Shop je Skechers voor dames hier!

Bekende collecties Skechers damesschoenen

Bij Ziengs vind je een groot aantal bekende collecties Skechers damesschoenen. Al deze lijnen zijn stuk voor stuk ontworpen om vrouwen te geven wat hun voeten nodig hebben als het aankomt op stijl en ondersteuning. Kijk eens naar de volgende collecties, waarvan het bestaan je echt niet ontgaan mag zijn!

Skechers BOBS dames

Eén collectie Skechers voor dames die we graag uitlichten is Skechers BOBS. BOBS is een afkorting voor Benefitting Others By Shoes, waarmee bedoeld wordt dat als je deze schoenen koopt, je een goed doel steunt.

Wist je dat voor elk paar BOBS dat verkocht wordt, Skechers twee paar schoenen doneert aan kinderen die in armoede leven en/of dakloos zijn?

BOBS is eigenlijk een submerk van Skechers, en dus niet één bepaald type schoen. Onder deze naam vind je bijvoorbeeld sneakers en instappers, die allemaal toch net een stukje lekkerder zitten door het goede gevoel dat je ervan krijgt. Wil jij met stijlvolle schoenen het verschil maken? Kies dan eens voor Skechers BOBS, dames!

Skechers Uno dames

De schoenen uit de Skechers Uno lijn zijn een must-have voor elke fashion-forward dame! Deze lijn maakt gebruik van innovatieve comforttechnologieën, zodat het net is alsof je op wolken loopt. Het is niet voor niets dat één van de populairste Uno schoenen wel de Skechers Uno Stand On Air wordt genoemd. Deze hippe vetersneakers hebben een binnenzool van air-cooled memory foam en ook nog eens een luchtgedempte tussenzool, zodat je bij iedere stap weer een stukje de lucht in veert.

Skechers Arch Fit dames

Een echt technologisch hoogstandje Skechers voor dames is de Skechers Arch Fit collectie. Dit zijn sportieve én trendy schoenen die zijn voorzien van door de podotherapeut gecertificeerde steunzolen. Om tot dit resultaat te komen, heeft het merk meer dan 120.000 voetscans gemaakt om te bepalen wat de ideale stand is van de voetboog.

Arch Fit verdeelt de druk perfect over de voetboog, heeft een veerkrachtig dempingssysteem en biedt ongeëvenaarde ondersteuning tijdens lange dagen staan of wandelen. Voor ultiem comfort in huis hebben we zelfs de Skechers Arch Fit pantoffels voor dames, zodat je nooit zonder steun zit!

Skechers voor dames: nieuwe collecties

Ben jij ook altijd op zoek naar de modernste Skechers voor dames? Nieuwe collecties nemen wij regelmatig op in ons assortiment, zodat jij altijd bij Ziengs terecht kunt voor een superhip paar.

Wat dacht je van de innovatieve Skechers Max Cushioning Elite lijn, voor ultiem comfort en altijd eigentijds design? Of, voor dames die altijd topprestaties moeten leveren, de Skechers Performance damescollectie, die constant wordt geüpdatet om jou een voorsprong op de concurrentie te geven.

Soorten Skechers

Skechers zijn niet ‘gewoon’ een sneakermerk, zoals sommige mensen lijken te denken. Natuurlijk zijn de Skechers sneakers heel populair, maar je hebt bijvoorbeeld ook Skechers veterboots, Skechers enkellaarsjes of Skechers instappers.

Wat al deze schoenen met elkaar gemeen hebben, is dat ze zijn uitgerust met een dikke zool en extra ondersteuning voor de voet. Voor een paar pumps moet je dus níet bij dit merk zijn, maar vrijwel elke andere soort schoen shop je bij Skechers!

Welke kleur Skechers kiezen dames?

Skechers voor dames zijn zo gewaagd als je zelf wilt! Zwarte Skechers zullen altijd het populairst blijven, aangezien dit de onopvallende schoenen zijn waarmee je iedere outfit eenvoudig afmaakt, maar dat betekent niet dat je het daarbij hoeft te laten… Voeg wat licht toe aan je look met witte Skechers, complementeer je blote benen met beige Skechers of ga voor een sportief kleurtje met blauwe Skechers.

Dus, ga jij voor tijdloos zwart, gedurfde goudkleurige details of juist stoere colourblocking? Check onze collectie, ontdek welke kleur bij jou past en straal zelfvertrouwen uit bij elke stap die je zet.

De nieuwste Skechers: dames shoppen ze bij Ziengs!

Ben jij op zoek naar de nieuwste Skechers? Dames shoppen die bij Ziengs! Van zwarte sneakers tot felgekleurde booties, met de schoenen van Skechers zingen je voeten van vreugde bij iedere stap.

Wil jij je graag laten adviseren over de schoenen die het beste bij jouw voeten passen? Natuurlijk helpt onze online klantenservice je graag, maar je kunt ook altijd langskomen in een van onze vele winkels! Dan kun je je schoenen ter plekke passen én geven we je graag tips over onze verschillende Skechers collecties.

Vandaag online bestellen? Dan is de kans groot dat je je bestelling morgen al in huis hebt. Bovendien profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf € 39,99. Aarzel niet langer en bestel jouw Skechers voor dames hier.