Home Dames


SKECHERS DAMES

Het Californische merk Skechers heeft ook voor dames veel mooie schoenen. Veel Skechers schoenen zijn sneakers, vaak met een witte of zwarte zool. Veel van deze damesschoenen zijn voorzien van een lipje aan de achterzijde van de schoenen. Dit lipje is niet alleen ter decoratie zoals velen denken, dit lipje kan je ook gebruiken bij het aantrekken van je damesschoenen. Houd het lipje van de Skechers schoenen voor dames tussen je duim en wijsvinger en schuif vervolgens je hak gemakkelijker in je schoen.

Skechers dames sneakers

De verschillende Skechers dames sneakers zijn te verdelen in twee categorieën:

  • Casual schoenen: waaronder Skechers BOBS, Relaxed Fit en Skechers met Memory Foam
  • Sportschoenen: met onder andere het assortiment Skechers GOrun en Skechers GOwalk.

De Skechers schoenen zijn te herkennen aan het logo: de letter S. Skechers is verkrijgbaar bij Ziengs voor dames, heren en jongens en meisjes.

Skechers dames instappers

De bekendste Skechers dames instappers zijn die van de Skechers collectielijn ‘BOBS’. BOBS is een afkorting voor Benefitting Others By Shoes en door deze schoenen te kopen, steun je een goed doel.

Wist je dat: voor elk paar BOBS dat verkocht wordt Skechers twee paar schoenen doneert aan kinderen die in armoede leven en/of dakloos zijn?

De BOBS instappers zijn voorzien van Memory Foam, waardoor ze de druk op je voeten verlichten en meer ondersteuning geven. Ook de Skechers dames instappers zijn vaak voorzien van een lipje aan de achterzijde, wat het aantrekken van de schoenen nog gemakkelijker maakt.
 

Skechers dames zwart

De schoenen van Skechers dames in het zwart zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Ziengs. Je vindt deze kleur bijvoorbeeld veel bij de damessneakers. Een aantal zijn volledig in het zwart, inclusief de zool. Dit geeft de schoenen een stoere look. Ook zijn er Skechers dames sneakers in het zwart met bijvoorbeeld goudkleurige details en een witte zool.

Skechers damesschoenen

Heb je een dag in het vooruitzicht waarin je veel gaat lopen en bewegen, dan zijn de Skechers damesschoenen perfect om aan te trekken. Ontdek in het assortiment de grote keuze aan Skechers schoenen die zowel casual als tijdens het sporten gedragen kunnen worden. Maak je je klaar voor een lange wandeling en wil je er tegelijkertijd modieus uitzien? Kies dan voor de Skechers damesschoenen!

