Home Dames


Skechers Dames

Skechers voor dames

Het Californische merk Skechers heeft ook voor dames veel mooie schoenen. Veel Skechers schoenen zijn sneakers, vaak met een witte of zwarte zool. Veel van deze damesschoenen zijn voorzien van een lipje aan de achterzijde van de schoenen. Dit lipje is niet alleen ter decoratie zoals velen denken, dit lipje kan je ook gebruiken bij het aantrekken van je damesschoenen. Houd het lipje van de Skechers schoenen voor dames tussen je duim en wijsvinger en schuif vervolgens je hak gemakkelijker in je schoen.

Skechers BOBS dames

Een bekende Skechers collectielijn is 'Skechers BOBS’. BOBS is een afkorting voor Benefitting Others By Shoes en door deze schoenen te kopen, steun je een goed doel.

Wist je dat: voor elk paar BOBS dat verkocht wordt Skechers twee paar schoenen doneert aan kinderen die in armoede leven en/of dakloos zijn?

De Skechers BOBS instappers zijn voorzien van Memory Foam, waardoor ze de druk op je voeten verlichten en meer ondersteuning geven. Ook de deze schoenen zijn vaak voorzien van een lipje aan de achterzijde, wat het aantrekken van de schoenen nog gemakkelijker maakt.

Skechers dames zwart

De schoenen van Skechers dames in het zwart zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Ziengs. Je vindt deze kleur bijvoorbeeld veel bij de damessneakers. Een aantal zijn volledig in het zwart, inclusief de zool. Dit geeft de schoenen een stoere look. Ook zijn er Skechers dames sneakers in het zwart met bijvoorbeeld goudkleurige details en een witte zool.

Skechers Arch Fit dames

Ben jij al bekend met de Skechers Arch Fit schoenen voor dames? Deze schoenen zijn sportief, trendy en supercomfortabel. De modellen zijn namelijk voorzien van podotherapeut gecertificeerde steunzolen. Deze uitneembare steunzolen zijn ontwikkeld op basis van meer dan 120.000 voetscans en verdelen de druk over de voetboog voor ultiem comfort. Het enorm veerkrachtige dempingssysteem zorgt voor een betere begeleiding en ondersteuning van de voet, waardoor stabiliteit, balans en gemak gegarandeerd kan worden. Deze dames comfort schoenen zijn ideaal voor jou als je meer steun nodig hebt tijdens lange dagen staan, wandelen of gewoon lekker voor in huis. Skechers Arch Fit heeft namelijk ook hele leuke pantoffels! Zoek snel je favoriet uit in ons grote assortiment!

