Vind hier onze openingstijden met Koningsdag!

Home

/

producten

Ecco sandalen dames

Ecco sandalen dames

Heerlijk is dat, als de eerste warme lentedagen eraan komen en je jouw Ecco sandalen voor dames weer uit de kast mag halen! Ieder seizoen heeft zo zijn charmes, maar wanneer de koude herfst- en winterdagen voorbij zijn, is het toch heerlijk om de voeten te bevrijden uit de warme, dichte schoenen. Zoek je een sandaaltje met een platte zool, of liever een wedge (sleehak)? Wil je een riempje als sluiting, of toch liever een klittenbandje? Binnen de Ecco sandalen voor dames vind je het allemaal en in diverse kleuren.

Ecco wandelsandalen dames

Het belangrijkste kenmerk van Ecco wandelsandalen voor dames is het comfort wat ook in deze schoenen is verwerkt. Er is geen enkele Ecco schoen waarbij niet nagedacht is over het comfort en de kwaliteit. Daarom zijn niet alleen de wandelschoenen, maar ook de wandelsandalen heerlijk om een heel eind op te lopen. Deze outdoorsandalen zijn vaak flexibel, maar geven tegelijkertijd veel stevigheid. Daarnaast zijn een aantal sandalen, zoals de Ecco Offroad sandalen, voorzien van een stevige zool die extra grip biedt. Deze Ecco wandelsandalen voor dames zijn ideaal om een flinke wandeling mee te maken, op de zomerse dagen, maar ook op je vakantiebestemming!

Ecco sandalen dames zwart

Veel van de Ecco sandalen voor dames zijn verkrijgbaar in het zwart. Deze basic kleur past overal bij en laat je gelakte teennagels mooi uitkomen. Wat wil je nog meer?

Ecco sandalen dames kopen

Naast de Ecco wandelsandalen voor dames, zijn er ook voor heren wandelschoenen en wandelsandalen van Ecco te verkrijgen bij Ziengs. Kom dus langs in een van de Ecco of Ziengs filialen of shop in onze online schoenenwinkel en sla twee vliegen in een klap. Je hoeft niet meer winkel in en winkel uit, maar slaagt voor jullie beiden in één winkel! Benieuwd wat je nog meer voor je man kunt kopen bij Ziengs, naast de perfecte Ecco sandalen voor dames? Bekijk dan ook de gehele herenschoenen collectie.