Home

/

producten

Dames laarzen

78producten

Dames laarzen in alle soorten en maten

De dames laarzen van Ziengs zijn zo veelzijdig, die kunnen toch niet in je garderobe ontbreken? Of je nu op zoek bent naar een elegante en stijlvolle toevoeging aan je outfit, een stoere look wilt creëren of gewoon comfortabele damesschoenen zoekt die het hele jaar meegaan, hier vind je het allemaal. Van enkellaarsjes en Chelsea boots tot cowboylaarzen en van regenlaarzen tot gevoerde boots, ons ruime assortiment bevat alle dames laarzen die jij nodig hebt.

Dames laarzen in jouw favoriete kleur

Natuurlijk is kleur superbelangrijk als het gaat om het perfecte paar dames laarzen voor jouw schoenenrek. Zwarte dameslaarzen zijn altijd enorm populair dankzij hun tijdloze uitstraling die onder iedere outfit past, maar bruine laarzen zijn juist ook ontzettend klassiek en staan bijvoorbeeld heel leuk bij een blauwe jeans of juist onder een volledig zwarte outfit. Voor een subtiele look die goed staat bij een lichte huid zou je eens kunnen denken aan beige laarzen, zodat je ellenlange benen krijgt. Of… maak eens een gedurfde keuze met trendy rode dames laarzen, waarmee jij als een celebrity in de spotlights zult staan.

Lage én hoge laarzen voor dames

Bij ons vind je een uitgebreide selectie aan zowel lage als hoge laarzen voor dames. Ga jij voor het subtiele silhouet van een paar lage booties of is de gedurfde uitstraling van overknee laarzen toch meer iets voor jou?

Voor veel dames is de charme van een paar hoge zwarte laarzen of hoge laklaarzen absoluut onweerstaanbaar, en wij snappen helemaal waarom. In zo’n paar overknee boots voel je je natuurlijk ook volledig onverslaanbaar, alsof de wereld aan je voeten ligt.

Het mooie van lage laarzen, aan de andere kant, is dat je iedere outfit daarmee een superklassieke touch geeft. Bij Ziengs zijn we helemaal dol op casual sneakers, maar toch, laarsjes hebben nét dat beetje extra. En ze passen eigenlijk overal bij. Dus, wat zijn jouw favoriete dames laarzen?

Zomerlaarzen en winterlaarzen voor dames

Nu zijn laarzen dé perfecte herfstschoen, maar als je het aan ons vraagt, hoeven ze zeker niet enkel en alleen in de koudere maanden gedragen te worden. Yes, bij ons shop je zeker die comfy winterlaarzen die je schenen beschermen tegen de meest frisse winterbries en die tegelijkertijd amazing staan onder je jurkje met een paar panty’s (ook gevoerde laarzen verkrijgbaar!), maar ook zomerlaarzen mogen in ons assortiment niet ontbreken. Dan steel jij ook met blote benen de show, bijvoorbeeld onder je zomerse rok. Dus, draag je laarzen het hele jaar door, en kies voor de mooiste paren van Ziengs!

Dames laarzen: met hak en zonder

Wat zoek jij: platte dames laarzen of juist laarzen met hak? Van laag bij de grond tot torenhoog, bij ons vind je opties verspreid over het hele spectrum. Heel populair zijn de laarzen met blokhak, aangezien je daar goed op kunt lopen en je tegelijkertijd toch kunt profiteren van de elegante uitstraling van hakken. Maar of je nu houdt van de relaxte look van platte laarzen, van de toegevoegde stabiliteit van een blokhak of juist van een adembenemend paar stiletto’s, Ziengs heeft het allemaal! Shop hier de laarzen die passen bij jouw leven.

De mooiste dames laarzen shop je bij Ziengs!

We hoeven het je bijna niet meer te vragen, maar: waar vind je al deze prachtige dames laarzen dan? Ja, bij Ziengs natuurlijk! En niet alleen laarzen, maar ook de mooiste dames instappers, dames veterschoenen en zelfs wandelschoenen voor dames zit je goed bij ons. 

Bestel voor 23:00 uur en je favoriete paar wordt dezelfde avond nog verzonden. Bovendien is verzending gratis vanaf €39,99.

Twijfel je over de maat of het model? Geen zorgen, je kunt de laarzen altijd passen voor je je beslissing maakt, of dat nu bij ons in de winkel is, waar onze collega's voor je klaarstaat, of juist in het comfort van je eigen huis. Wil je bijvoorbeeld een paar hoge laarzen met hak bestellen, maar ben je bang dat ze misschien niet lekker zitten? Gelukkig is retourneren bij ons heel eenvoudig, gewoon via de post of bij ons in de winkel. Zo zit je dus nooit ergens aan vast.

Ben jij er klaar voor om je garderobe een ware makeover te geven met dé perfecte schoenen? Aarzel dan niet langer, en bestel jouw nieuwe dames laarzen!