Home Dames Instappers

Ecco instappers dames

Ecco instappers voor dames zijn super fijn: je hoeft geen veters te strikken of ritsen open en dicht te trekken. Je stapt er gewoon in en je bent klaar om te gaan! Onder instappers, ook wel slip-on genoemd, vallen diverse schoenen:

  • Espadrilles: lichte schoenen, vaak van katoen of canvas, met een touwlook zool (gemaakt van jute, hennep of esparto);
  • mocassins: Noord-Amerikaanse schoen, origineel gedragen door de Indianen, uit één materiaal gemaakt;
  • ballerina’s: platte schoenen, afgeleid van de schoenen die ballerina’s dragen;
  • loafers: nette instapschoenen met een hakje.

De meeste Ecco damesinstappers zijn gemaakt van leer. Wil je toch liever een wat stoerdere, sportieve instapper scoren? Ook dan slaag je binnen de Ecco instappers. Nog een tip van ons: als je van sportief houdt, zijn wellicht de stoere Ecco sneakers ook een hele goede aankoop voor jou! Ook zijn er tussen de Ecco instappers voor dames stoere, sportieve instappers en een aantal Ecco sandalen te vinden. Benieuwd naar de overige instappers in de collectie van Ziengs? Bekijk dan gauw de instappers van onze andere topmerken.

Ecco instappers dames zwart

Ecco instappers dames zwart zijn te verkrijgen in de schoenencollectie van onze schoenenwinkel. Zwart is een van de populairste schoenkleuren uit de hele schoenencollectie van Ziengs en wij snappen wel waarom. Deze kleur is favoriet voor vele vrouwen en kan altijd, in ieder seizoen en op elk moment gedragen worden. Ook de Ecco fan wordt vaak gespot op zwarte instappers.
 

Ecco instappers dames sale

Wil je Ecco instappers dames in de sale kopen? Kijk dan gauw tussen de sale artikelen in de winkel of online. Deze Ecco SALE artikelen worden om de zoveel tijd bijgevuld. Maar let op, wees er wel snel bij, want deze comfortschoenen vliegen als warme broodjes over de toonbank!

