Home Dames Chelsea Boots


Chelsea Boots

Chelsea boots

Op zoek naar Chelsea boots? Wij hebben de mooiste paren voor je geselecteerd. De grote voordelen van Chelsea Boots zijn dat ze heerlijk zitten, gemakkelijk zijn aan te trekken en zich vormen naar je naar je voeten. 

Wist je dat deze klassieke booties al in de mode zijn sinds 1840?

De boots zijn oorspronkelijk ontworpen door Queen Victoria's schoenmaker. Volgens de schoenmaker was de koningin zo gek op haar Chelsea boots dat ze haar laarzen elke dag droeg. Echter werden in die tijd de boots voornamelijk gebruikt voor wandelen en paardrijden. Begrijpelijk, want de Chelsea boots passen onder veel outfits, behalve bij de klassieke jurken van de koningin. 

Gelukkig kunnen we ons tegenwoordig wat informeler kleden en is de Chelsea boot een echte musthave, want deze boot past goed bij verschillende outfits. Van een skinny jeans tot een jurkje, wij zijn groot van fan deze boot door zijn verscheidenheid. 

Chelsea boots dames

Het mooie, eenvoudige design van de comfortabele Chelsea boots spreekt verscheidene doelgroepen aan. De boots kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Dit zien we ook weer terug in de geschiedenis; in de jaren 60/70 was de Chelsea boot een enorme hype. Menig Rolling Stone- en Beatle fan bezocht de legendarische concerten op Chelsea boots. 

Benieuwd naar de collectie voor mannen? Bekijk hier de Chelsea boots heren

Chelsea boots kopen

De Chelsea boot is zeker een van onze klassieke favorieten. Dit omdat het alles combineert waar je naar op zoek bent. De boot biedt comfort, stijl en is niet gevoelig voor trends, deze boot kan namelijk altijd! Daarnaast kan je met deze laars gemakkelijk een boswandeling aan zonder je zorgen te maken over modder of plassen water.

Heb je vragen over deze boots, neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over deze waanzinnige Chelsea boots! 

