Home Dames Chelsea Boots


Chelsea Boots

Chelsea boots

Chelsea boots zijn er in veel verschillende modellen en kleuren, maar waarom heten deze schoenen nou Chelsea boots? Het begon allemaal in Londen, rond de jaren vijftig van de vorige eeuw. In de wijk Chelsea liepen veel kunstenaars en regisseurs op schoenen die afweken van het “normale” model. Door de media werden deze mensen de Chelsea set genoemd, en uiteindelijk heeft de schoen zijn naam hier aan te danken. Je kan de schoenen herkennen aan de elastieken inzetten die er voor zorgen dat de schoenen rond de enkels goed aansluiten. De lus op de achterkant om de schoenen gemakkelijk aan- en uit te trekken is overigens ook niet weg te denken bij Chelsea boots!

Chelsea boots dames

Als je Chelsea boots voor dames zoekt, kunnen we je daarbij helpen! We hebben meer dan 30 verschillende soorten waar je uit kan kiezen. Zoek je al een tijdje naar Timberland dames boots of naar het comfort van Ecco? In beide gevallen kan je bij ons slagen, want in ons ruime aanbod kom je ze beide tegen. De Chelsea boots zijn al een lange tijd erg populair onder de dames, dit komt vooral door de tijdloze en comfortabele kenmerken die de schoenen met zich mee dragen.

Chelsea boots kopen

Als je van plan bent Chelsea boots te gaan kopen is het handig om te weten hoe je ze gaat dragen. De schoenen worden ook wel vaak vrijetijdsschoenen genoemd, dat betekent dat je ze eigenlijk altijd wel kunt dragen. Ben je van plan een avondje te stappen? Combineer je boots dan met een trendy rok of strakke jeans. Is het buiten wat te koud voor een rok? Kies dan voor een skinny jeans, zodat je de schoenen over de broek kan dragen! Het maakt niet uit welke tijd van het jaar het is, het is altijd een goede tijd om Chelsea boots te kopen.

Chelsea boots met hak

In ons assortiment kan je vooral Chelsea boots met hak vinden van het merk Tamaris. Het principe is precies hetzelfde, de hak zorgt alleen voor een extra elegante uitstraling. Oftewel, perfect voor een etentje of een spannende date! Chelsea boots met hak zijn in verschillende kleuren te vinden, kijk snel en kies het perfecte paar voor je outfit!

Chelsea boots zwart

Wat echt overal bij past zijn zwarte Chelsea boots. Zwart is multifunctioneel als het gaat om het combineren met je kledingstijl. De zwarte Panama Jack dames boots zijn de kers op de taart als je nog op zoek bent naar dat extraatje bij je outfit. Zowel in de winter als in de zomer kan je deze schoenen overal mee combineren. Daarnaast lopen deze zwarte Chelsea boots ook nog eens super comfortabel.

