Boots

Boots dames

Dames boots worden ook wel laarzen genoemd. Ken je dat aapje van Dora met die rode laarsjes? Die heet ook boots, want dat betekent laarzen in het Engels. Laarzen zijn meestal te herkennen aan de stevige looks en de hoge vormen. Vaak lopen de schoenen tot aan de enkel en worden geproduceerd uit zacht leer. Door het optimale draag- en loopcomfort kan je met dames boots zonder problemen een lange wandeling maken.

Zwarte boots dames

Zwarte boots voor dames zijn met bijna alle outfits te combineren. Met een lichte strakke jeans of juist een witte wijde jurk, beide staan voor stoer en stijlvol. Daarnaast zijn bijvoorbeeld de zwarte Ecco boots ook nog eens super comfortabel. In het bijzonder voor de koudere dagen zijn deze schoenen een echte aanrader. Zwarte dames boots kan je bij Ziengs vinden vanaf maat 36 tot en met maat 42.

Winter boots dames

Dames boots zijn in de winter toch wel uiterst geschikt om de koude dagen te trotseren. Door de stevigheid en het prettige draagcomfort kan je met lage temperaturen lange afstanden afleggen zonder koude voeten te krijgen. Met name de Timberland boots voor dames zijn erg geschikt tijdens deze dagen. In ons assortiment heb je voor de winter genoeg keuze uit verschillende boots voor dames!

Leren boots dames

Leren boots voor dames zijn altijd populair geweest, en dat zullen ze ook blijven. De tijdloze looks en het comfort van deze schoenen zorgen ervoor dat elke vrouw wel één paar leren boots in de kast moet hebben. Deze boots geven de vrouw een stijlvolle, stoere en zelfverzekerde look. De leren Tamaris boots voor dames  in ons assortiment zijn bijvoorbeeld in negen verschillende modellen verkrijgbaar!

Boots dames kopen

Als je dames boots gaat kopen is het handig naar een aantal dingen te kijken. Kijk bijvoorbeeld goed naar de breedte en de hoogte van de hak, stel jezelf de vraag wat voor jou comfortabel is! Daarnaast is het handig altijd goed te voelen of de lengte van de schoenen goed is, er moet namelijk genoeg ruimte zijn bij de tenen. Heb je vragen? Ziengs helpt je graag bij het kopen van je favoriete dames boots.

