Sokken

Dames sokken

Dames, wisten jullie dat we gemiddeld 1.3 sokken per maand kwijt raken? Elke maand verlies je dus wel één sok! In de droger, de wasmand of wasmachine, sokken raak je zo kwijt. Wat moet je dan met die andere sok? Die kan je gewoon hergebruiken als pittenzak met ongekookte rijst, of afknippen en als een zweetbandje bij het sporten gebruiken. Wat je ook kan doen? Gewoon je nieuwe dames sokken bij Ziengs kopen!

Dames sokken met dierenprint

Dames sokken met dierenprint passen perfect bij witte of zwarte schoenen, dé trend van het moment. Effen witte sneakers met opvallende luipaardprint sokken, de perfecte combi als je het lastig vindt om sokken te matchen met je outfit. In ons assortiment kan je sokken vinden met een zebra- en luipaard print, in verschillende kleuren. De dames sokken met dierenprint zijn zowel verkrijgbaar als sneakersokken en hoge sokken.  

Enkelsokken dames

Dames dragen vaak enkelsokken, omdat dit mooier staat bij een strakke broek. Daarnaast vallen hierdoor schoenen beter op en in de zomer zijn lage sokken koeler dan hoge sokken. De lage sokken zijn bij ons te vinden met een dierenprint, in het grijs, wit en zwart. De sneakersokken zijn ook verkrijgbaar in verschillende prints, zoals bloemetjes, stippen of ruitjes. In ons assortiment kom je meer dan 30 verschillende soorten enkelsokken voor dames tegen. 

Dames sokken kopen

Heb je de perfecte dames sokken gevonden en wil je ze graag kopen? De matenboog is als volgt: one size, 35-38, 42, 43-45 en 45. Wanneer je de sokken binnen Nederland bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Zitten ze toch niet helemaal lekker of wil je toch graag een ander kleurtje? Retourneren en ruilen is bij ons ook geheel kosteloos wanneer je dames sokken gaat kopen.

