Home

/

producten

Cruyff

Cruyff schoenen bij Ziengs

Met onze Cruyff schoenen combineer je een sportieve met een stijlvolle look. De sneakers van dit merk zijn vernoemd naar de legendarische voetballer met rugnummer 14. Johan Cruyff stond naast zijn fantastische speelstijl ook bekend om zijn kledingstijl. Als dandy van de voetbalwereld straalde hij hiermee zelfverzekerdheid en kracht uit. Deze casual chic stijl is kenmerkend voor zijn schoenenlijn. Bij Ziengs vind je Cruyff sneakers en slippers voor dames en heren.      

Cruyff sneakers

Cruyff sneakers hebben stuk voor stuk een zeer comfortabele pasvorm. Dit comfort wordt gecombineerd met een stijlvolle en trendy uitstraling. Hierdoor zijn de sneakers zowel casual als netjes te combineren. Draag ze bijvoorbeeld naar je werk of tijdens een middagje in de stad. Zowel de dames- als herensneakers van Cruyff zijn voorzien van unieke details zoals printjes, contrasterende kleuren of inzetten met verschillende materialen.  

Zomerse Cruyff slippers

De Cruyff slippers uit onze collectie zijn ideaal om in huis te hebben. Neem ze mee naar het zwembad, naar een dagje strand of draag ze eens in plaats van teenslippers of sandalen. De tijd dat je badslippers alleen aan het strand zag is voorbij, tegenwoordig kan je ze prima combineren met vele outfits. De Cruyff slippers zijn er in effen kleuren of juist met een glitterband. Hiermee geef je jouw zomerse outfit direct een feestelijk tintje!

Cruyff schoenen online kopen

Wanneer je jouw Cruyff schoenen online bij Ziengs koopt ben je verzekerd van kwaliteit en de beste service. Zo leveren we jouw sneakers, al de volgende dag! Bekijk ook eens onze andere sneakers van topmerken als Skechers of Björn Borg!