Home

/

producten

Reinhard Frans

43producten

Reinhard Frans x Ziengs 

Twee ambitieuze Nederlandse familiebedrijven hebben samen een unieke handgemaakte collectie ontworpen. In de hedendaagse wereld waarin duurzaamheid en consumeren belangrijke onderwerpen van aandacht zijn geworden, neemt Ziengs als grote speler in de markt haar verantwoordelijkheid om te zorgen dat het Nederlandse landschap voorzien wordt van kwaliteitsproducten. Om terug naar de heritage van Ziengs te gaan heeft Reinhard Frans ervoor gezorgd dat er een gelimiteerde collectie, speciaal voor Ziengs, is gemaakt vanuit zijn eigen atelier om een handgemaakte schoen voor een toegankelijke prijs te maken. De complete productieketen van Reinhard Frans is zeer kort, waardoor dit gerealiseerd kan worden. De speciale Reinhard Frans x Ziengs collaboration zorgt ervoor dat duurzame, handgemaakte producten bereikbaar gemaakt worden voor een breder publiek. Zowel Reinhard Frans als Ziengs vervullen beide hun missie in deze bijzondere samenwerking. 

Reinhard Frans

In 2008 richtte Reinhard Frans met zijn zoons een nieuw schoenenmerk met alleen handgemaakte producten vanuit zijn eigen atelier, vernoemd naar Reinhard Frans. In 2012 heeft Reinhard Frans zijn eerste flagshipstore geopend om de markt te betreden met een stellige missie: ‘Reinhard Frans maakt handgemaakte luxe bereikbaar voor een breder publiek’. Als eigenzinnige speler in de schoenenmarkt heeft Reinhard Frans altijd vanuit eigen kanaal de markt bedient. Om gehoor te geven aan deze missie is Reinhard Frans deze bijzondere samenwerking aangegaan. Na 10 jaar wordt Ziengs een bijzondere partner om nieuwe doelgroepen aan te boren. 

Reinhard Frans staat bekend om zijn handgemaakte schoenen voor hele toegankelijke prijzen. Alle werkzaamheden worden in een eigen fabriek gedaan waardoor het productieproces zeer efficiënt is. Zelfs het kleuren van de schoenen wordt met de hand gedaan door echte vakartiesten. Enkel het looien van het leer wordt gedaan in Europese leerlooierijen. Door de korte schakels en goede communicatie weet Reinhard Frans dat de dieren onder goede omstandigheden hebben geleefd. Hierdoor is de collectie van Reinhard Frans duurzaam geproduceerd. 

Ga jij voor veterschoenen, Chelsea boots of gespschoenen van Reinhard Frans?

De exclusieve Reinhard Frans x Ziengs collectie bevat verschillende modellen. De veterschoenen zijn te vinden in meerdere kleuren. De verschillende stijlen maken iedere schoen uniek! De veterschoenen zijn gemakkelijk te combineren door de warme kleuren. Liever geen veters strikken? Geen probleem! Reinhard Frans heeft naast veterschoenen ook hele nette gespschoenen die jouw favoriete outfits helemaal afmaken. Deze modellen zijn het hele jaar door te dragen. Voor de koudere dagen zitten ook Chelsea boots in de collectie. Deze modellen bieden stevigheid rondom de enkels en geven je outfit een stoere twist. Je outfit maak je vervolgens af met één van de bijpassende riemen. Voor welke combinatie ga jij?

Reinhard Frans schoenen koop je exclusief bij Ziengs!

Doordat Reinhard Frans deze gelimiteerde collectielijn alleen voor Ziengs heeft gemaakt, zijn de schoenen exclusief verkrijgbaar bij Ziengs. De exclusiviteit komt terug in de binnenzool waarin de logo’s van de familiebedrijven te vinden zijn. Benieuwd geworden naar de collectie? Neem snel een kijken en wie weet loop jij binnenkort op een paar unieke, handgemaakte schoenen met bijpassende riem van Reinhard Frans! Wil je meer weten over dit exclusieve merk? Lees meer in onze blog