Home

/

producten

Reef

Reef slippers

De slippers van Reef zijn de perfecte slippers voor elk avontuur. Het populaire merk bestaat al meer dan 35 jaar en produceert comfortabele, duurzame en mooie slippers voor op het strand of in de stad. Reef is opgericht door twee Argentijnse broers die naar Californië verhuisden en daar in 1984 het bedrijf oprichtten. Al snel waren de slippers erg populair onder de lokale surfers en tegenwoordig zijn er wereldwijd Reef fans te vinden.

Reef collectie bij Ziengs

In de Reef collectie bij Ziengs vind je verschillende modellen teenslippers voor heren. Natuurlijk kunnen de Reef Fanning slippers hierin niet ontbreken. Inspiratiebron voor deze slippers is topsurfer Mick Fanning. Uniek aan dit model is de flesopener in de buitenzool. Zo kan je, waar je ook bent, direct genieten van een koud drankje. 

Verder vind je in ons assortiment de populaire Reef J-Bay slippers. Deze slippers voor heren zijn gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal.

Wist je dat al onze Reef slippers voorzien zijn van Arch Support en een dempend EVA voetbed?

Shop Reef slippers bij Ziengs

Shop je Reef slippers bij Ziengs voor vanavond en ontvang je bestelling morgen al in huis! Mochten ze toch niet helemaal naar verwachting zijn dan kan je ze altijd nog retourneren. Kies dus snel jouw favoriet en haal de strandsfeer alvast in huis!