Home

/

producten

New Balance

53producten

New Balance schoenen

De wereld van New Balance begon eigenlijk rond het jaar 1906, in de buurt van Boston. De 33-jarige William J. Riley richtte een bedrijf op met als doel producten aan te bieden om de pasvorm van schoenen te verbeteren. Riley gebruikte een kip bij het tonen van zijn producten, hij beweerde dat wanneer een kip zijn balans kon houden, de mens dit ook wel zou kunnen. En je raad het nooit, maar de kippen voet wordt tegenwoordig nog steeds gebruikt als inspiratie bij het maken van New Balance inlegzolen. Kort na 1960 kwam de eerste hardloopschoen ter wereld op de markt: de New Balance Trackster. Vandaag de dag is New Balance nog steeds bezig met het optimaliseren van de ideale pasvorm en comfort. De schoenen zijn dan ook buiten de hardloop scene ontzettend populair geworden bij dames en heren. New Balance sneakers zijn ideaal als je op zoek bent naar trendy en sportieve schoenen!  

New Balance dames

De New Balance sneakers voor dames geven jou de perfecte balans tussen mode en sport. Maar dit is niet het enige waar je goed aan doet! New Balance geeft namelijk ook veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, ze streven naar het eerlijk tot stand komen van materialen. Daarnaast gelooft New Balance erin dat ze schoenen kunnen produceren  op een milieubewuste manier, zonder schade aan te richten. Kortom: Ga nu op zoek naar je favoriete New Balance dames sneakers bij Ziengs!

New Balance heren

New Balance schoenen zijn perfect voor de fitte heren. Naast de sportieve look, ondersteunt New Balance namelijk bedrijven die aandacht geven aan een gemeenschappelijk gezondere levensstijl. Dus ben jij vaak in de sportschool te vinden en vind jij het belangrijk gezond te leven? Dan hebben wij in ons assortiment verschillende heren sneakers van New Balance voor je klaar staan.

New Balance meisjes

Ben je op zoek naar leuke sneakers voor je sportieve dochter? De New Balance voor meisjes zijn erg geschikt voor energieke kinderen. Buitenspelen, rennen, sporten en wandelen: het kan allemaal! Daarnaast moet je ook weten dat New Balance aandacht geeft aan het stimuleren van een gezonde levensstijl, zo zijn ze vooral bezig om overgewicht bij kinderen tegen te gaan. Klinkt dit je als muziek in je oren? Neem dan een kijkje bij de meisjes sneakers van New Balance!

New Balance jongens

Bij Ziengs kan je stoere New Balance sneakers voor jongens vinden, voor de echte kleine man! Heb jij kids die altijd staan te springen om de deur uit te gaan en bij wijze van hun schoenen vergeten? Dan zijn bijvoorbeeld de New Balance 574 met klittenband de ideale oplossing. Niet zo’n fan van klittenband? We hebben ook jongens sneakers van New Balance met veters, bijvoorbeeld de New Balance 997H:

image.png

New Balance kopen

Besloten de New Balance schoenen te kopen? Wij hebben nog wat tips voor je:

  • Zo lang mogelijk genieten van je New Balance sneakers? Je kan de schoenen voor gebruik inspuiten met Carbon Pro, dit is een vuil- en waterafstotende spray en kan je vinden bij de schoenverzorging.
  • Heb je sneakers van synthetisch materiaal? Dan kan je het beste met een zachte borstel en een klein beetje afwasmiddel zachtjes over de vieze plekken heen borstelen om vuil te verwijderen.