SUMMERSALE: 1000+ artikelen tot wel 50% korting!

Home

/

producten

Mexx

Mexx Schoenen

Mexx schoenen; terug van weggeweest en nieuw in de collectie van Ziengs! Vol trots vertellen wij het verhaal van Mexx.

Opgericht in Amsterdam in 1986, heeft Mexx jarenlang de catwalk vertegenwoordigd met designkleding en -schoenen. De stijl van Mexx omschrijft zich als stijlvol en tijdloos, waar de aandacht ligt op klassieke ontwerpen die goed te combineren zijn met moderne musthaves. 

Deze filosofie hanteert Mexx nog steeds en creëert anno nu een Mexx schoenencollectie waar je nog jaren enorm veel plezier aan beleeft.

Mexx schoenen dames

Mexx heeft zich gespecialiseerd in het stijlvol kleden van de vrouw en dit is terug te zien in de Mexx schoenen voor dames. De paren zijn gemaakt van exclusieve lederen of suède materialen en beschikken over kwalitatieve details zoals riempjes, veters en ritsen. Voor het optimaal onderhouden van de Mexx damesschoenen geven we je graag de volgende schoenverzorging tips. Met deze verzorgingsproducten heb je nog jarenlang plezier van je Mexx damesschoenen!

Mexx schoenen heren

Ook voor de heren heeft Mexx een uitzonderlijke schoenencollectie. De Mexx schoenen voor heren kenmerken zich als stoer, kwalitatief en comfortabel. Comfort kenmerkt zich in het ontwerp van de stevige zolen, waar de designers van Mexx extra aandacht aan hebben besteed. Speciaal ontworpen voor mannen die vol in het leven staan en meters willen maken.

Mexx schoenen online

Het kopen van Mexx schoenen doe je eenvoudig online bij Ziengs. We streven ernaar om je de beste collectie schoenen aan te bieden, tegen de meest betaalbare prijzen. Heb je echter een vraag of ben je op zoek naar een speciaal item? Neem contact met ons op, we helpen je graag.  Kom je er zelf wel uit? Koop dan je kwalitatieve en tijdloze maar smaakvolle Mexx schoenen online!