Home

/

producten

Hot Potatoes

Hot Potatoes

Saaie pantoffels zal je niet vinden in de unieke collectie van Hot Potatoes. Dit Spaanse merk richt zich op sloffen die comfort combineren met een humoristische twist. Alle pantoffels van Hot Potatoes worden bedacht, ontworpen en ontwikkeld in Spanje. Daar vindt ook de productie plaats. Bij Ziengs vind je sloffen voor dames en heren, zowel sloffen als instappers. Welke Hot Potatoes passen het beste bij jouw relax outfit?      

Hot Potatoes sloffen

Leuk die sloffen, maar waar komt die aparte naam, Hot Potatoes, vandaan? In Spanje is ‘potatoes’ een bijnaam voor gaten in je sokken. Iedereen heeft daar helaas wel eens last van. Met een paar leuke pantoffels is dat probleem verleden tijd, zo dachten de bedenkers van Hot Potatoes. Make yourself at home is de slogan van het Spaanse merk. Dat moet geen probleem zijn met de warme en zachte Hot Potatoes sloffen!

Hot Potatos pantoffels dames

De dames pantoffels van Hot Potatoes zijn allemaal voorzien van een leuke, grappige print. Ook zijn er furry exemplaren waardoor je al helemaal het gevoel krijgt op wolkjes te lopen. Alle sloffen zijn voorzien van een anatomische inlegzool en kunnen in de was. De zool is bij alle exemplaren gemaakt van gerecycled rubber. Handig wanneer je snel even iets van buiten wil pakken. Naast Hot Potatoes voor dames hebben we bij Ziengs ook een leuke collectie voor heren.          

Hot Potatoes kopen

Weet jij al welke Hot Potatoes jij wil kopen? Alle pantoffels met een instapmodel worden geleverd in een unieke en verrassende chips verpakking. Of het nu buiten koud is of je jouw voeten gewoon even wil verwennen na een lange dag, Hot Potatoes sloffen zijn altijd een goed idee. Dus schoenen uit, kleedje erbij, je favoriete film of serie en een grote kop thee, zie je het al voor je? Wij wel! Je Hot Potatoes vandaag kopen betekent dat je ze morgen al in huis kan hebben!