Home

/

producten

Geox

1producten

Geox schoenen

Wie het merk Geox voorbij hoort komen, denkt daarbij vrijwel direct aan de slogan: “de schoen die ademt”. Met dit doel heeft Mario Moretti Polegato het Italiaanse merk Geox opgericht. Hij wilde schoenen produceren die ademend, flexibel en stevig zijn. Hij ontwikkelde een nieuwe technologie voor rubberen zolen en creëerde daarmee de eerste ademende schoen. De naam Geox is ontstaan als samenstelling uit het Griekse woord Geo, wat staat voor wereld en de letter X, die symbool staat voor de technologieën die gebruikt worden. Mario Moretti Polegato is begonnen met het produceren van kinderschoenen en breidde dit later uit naar dames- en herenschoenen. De innovatieve technologie spelen nog steeds een grote rol in de huidige schoenencollectie.

Geox schoenen kinderen

In de collectie van Ziengs Schoenen zijn diverse jongensschoenen en meisjesschoenen verkrijgbaar. De schoenen zijn voorzien van een stoere look en ze zijn gemakkelijk te sluiten door middel van een klittenbandsluiting, soms in combinatie met veters.

Geox schoenen met lampjes

Enorm populair zijn de schoenen met lampjes in de schoenen. Kinderen vinden dit geweldig en showen de schoenen maar wat graag aan hun vriendjes en vriendinnetjes! Bij Ziengs zijn onder andere de super speciale Geox XLED schoenen te koop met een LED schermpje in de zool. In dit schermpje kan van alles afgespeeld worden, zoals je eigen naam, een quote of bijvoorbeeld knipperende hartjes. Er zijn verschillende lichteffecten, deze kunnen heel gemakkelijk door middel van een knopje in de tong van de schoenen aan- en uitgeschakeld worden. In de XLED app kunnen eenvoudig de tekst en licthjes aangepast worden. Door middel van een USB kabel kan de batterij opgeladen worden.