Home

/

producten

Fila

Fila schoenen

Fila schoenen zijn helemaal in! Maar waar komt die strakke en unieke Fila stijl eigenlijk vandaan? De eerste Fila winkel werd geopend in 1911 door de gebroeders Fila. Dit gebeurde in Biella, een kleine Italiaanse stad. De broers waren constant op zoek naar stoffen die luxe en comfort samenbrachten. De inspiratie die hun geboorteland gaf, gebruikten ze om producten net zo magnifiek te maken als het Italiaanse landschap. Bij Ziengs vind je prachtige Fila exemplaren voor zowel dames, heren, jongens en meisjes.

Fila sneakers bij Ziengs

Bij Ziengs kan je verschillende Fila modellen in het assortiment vinden. Denk bijvoorbeeld aan de populaire:

  • Fila Disruptor
  • Fila Ray Tracer
  • of de Fila Strada Low

Deze Fila sneakers zijn er onder andere in het roze, zwart of wit. De stoere sneakers lopen heerlijk en kan je makkelijk combineren. Niet alleen staan ze goed onder een jeans, ook een outfit met een rok of jurkje maak je met een paar Fila sneakers helemaal af!

Fila badslippers

Ook de leukste badslippers van Fila vind je in onze collectie. Handig om mee te nemen naar het zwembad of voor een dagje strand. Eigenlijk maakt het niet uit wat je gaat doen, deze slippers kan je tegenwoordig bijna overal wel mee combineren! Bij Ziengs vind je zwarte, witte en roze exemplaren, voor dames, heren, jongens en meisjes. Durf te combineren en draag je Fila slides bijvoorbeeld onder een jurkje, jeans of gewoon onder je joggingpak. Koop je jouw nieuwe Fila sneakers of Fila badslippers bij Ziengs, dan hoef je geen verzendkosten te betalen bij een orderwaarde vanaf €39,99!