Home

/

producten

Converse sale

1producten

Converse schoenen

De klassieke Converse schoenen zijn vernoemd naar basketballer Chuck Taylor en zijn gemaakt van canvas en textiel. Het feit dat de Converse All Star de bijnaam Chuck Taylor krijgt is omdat basketbalspeler Chuck Taylor de sneakers niet alleen tijdens het basketballen maar ook buiten het veld begon te dragen. Zijn voorbeeld werd al snel gevolgd! Naast de welbekende "All Stars" zijn ook andere stoere schoenen van Converse te koop bij Ziengs Schoenen!

Converse Chuck Taylor All Star schoenen

Kenmerkend voor de Converse All Star sneakers zijn de twee ringetjes en het Converse Chuck Taylor All Star logo aan de binnenzijde van de sneaker. De Converse All Stars sneakers hebben een sportieve uitstraling met de karakteristieke metalen veter-ogen en opvallende witte neuskap. De comfortabele sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De Converse Chuck Taylor All Star sneakers zijn het hele jaar onmisbaar, naast de klassieke zomerse Converse All Stars bieden we bij Ziengs.nl ook de warme winterse variant aan. De Converse Chuck Taylor All Star sneakers zijn inmiddels wereldberoemd. Bij Ziengs zijn er verschillende modellen beschikbaar; zoals de low-top, de Dainty en de hi-top Converse All Stars sneakers.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Converse bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren. Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je morgen je nieuwe Converse bestelling al in huis hebt!