Home

/

producten

ACBC

Maak kennis met de sneakers van ACBC

Wil je graag je steentje bijdragen aan een duurzame fashionindustrie? Ga dan voor de superleuke en toch duurzame sneakers van ACBC. De afkorting van dit merk staat voor ‘Anything Can Be Changed'. Waarom? Omdat ze geloven dat alles veranderd kan worden in de wereld. Dit vooruitstrevende merk is continu bezig met het maken van duurzame sneakers en draagt deze kennis dan ook graag over aan andere schoenenleveranciers.

De ACBC-sneakers zijn volledig diervrij en daarnaast zijn ze gemaakt van gerecyclede materialen. Ze maken bijvoorbeeld leer van appels en druiven. Hoe cool is dat? Niet alleen super duurzaam maar ook kwalitatief zijn de schoenen ontzettend goed. Ervaar het zelf en stap over op de duurzame sneakers van ACBC. Meer weten? Lees dan onze blog eens.

Hippe en duurzame sneakers voor dames

Op zoek naar duurzame sneakers voor dames? Dan moet je echt het merk ACBC eens proberen. Ze zijn niet alleen heel duurzaam maar zien er ook nog eens heel trendy uit. Deze duurzame sneakers voor dames zijn altijd up en running met de laatste modetrends. Tegelijkertijd draag je ook nog eens je steentje bij aan het verduurzamen van de schoenenindustrie. Wat wil je nog meer? Shop snel deze duurzame dames sneakers en help mee!

Stoere en toch duurzame sneakers voor heren

Alle mannen die een beetje willen bijdragen aan een duurzame planeet opgelet! Maak kennis met het merk ACBC. Draag deze duurzame sneakers voor heren en je wilt niets anders meer. De duurzame sneakers zorgen ervoor dat je niet alleen bijdraagt aan een betere planeet, maar ze zorgen ook nog eens voor een stoere look. Dus ben jij een milieubewuste en goedgeklede man? Shop dan de duurzame sneakers voor heren van het merk ACBC! We hebben ze in verschillende modellen, zo zit er al gauw de perfecte – duurzame - schoen voor je bij. Wanneer stap jij over op duurzame heren sneakers?