Home

/

producten

Klittenband schoenen

41producten

De fijnste klittenband schoenen voor kinderen

Klittenband schoenen zijn dé ideale kinderschoenen voor actieve kids die zelf hun veters nog niet kunnen strikken. Klittenbandsluitingen zijn heel gemakkelijk, dus trekken ze deze schoenen helemaal zelf gemakkelijk aan en uit. Goed voor de zelfstandigheid, en bijvoorbeeld ook wel zo fijn tijdens de gymles! Bovendien zijn de meeste schoenen met klittenband speciaal ontworpen om een goede pasvorm te hebben, die aansluit op de groeiende voeten van kinderen. Zo komen ze stevig op beide benen te staan. Bij Ziengs hebben we een ruime selectie aan klittenband schoenen voor kinderen, zowel voor jongens als voor meisjes. Check hier onze klittenband schoenen voor jongens, met stoere modellen en kleuren, en hier onze klittenband schoenen voor meisjes.

Wat komt er ná de kinderschoenen met klittenband?

Als kinderen groter worden en nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen, hebben ze op een gegeven moment niet meer per se kinderschoenen met klittenband nodig. Dan is het misschien tijd voor een volgende stap. Tussen onze kindersneakers vind je sneakermodelletjes met én zonder veters, die bijna net zo gemakkelijk aan te trekken zijn. Voor de kids die hun veters al kunnen strikken, hebben we daarnaast ook superleuke veterboots voor kinderen in de aanbieding. En zoekt je kind wel een leuke, stijlvolle bootie, maar zijn die veters toch wat veel gedoe? Dan zijn onze Chelsea boots voor kinderen de ideale keuze, met hun handige elastische panelen en aantreklusje.

Klittenband schoenen: kinderen komen daarvoor naar Ziengs!

Zijn jullie op zoek naar een paar fijne klittenband schoenen? Kinderen en hun ouders komen daarvoor natuurlijk naar Ziengs – online óf bij ons in de winkel. Bezoek een van onze 80 winkels voor persoonlijk advies en om direct de voeten van je kind te laten opmeten, of bestel heel gemakkelijk via onze website.

Online vóór 23:00 uur besteld betekent dat je schoenen dezelfde avond nog verzonden worden, zodat je ze vaak de volgende werkdag al in huis hebt. Vergeet voor de beste deals niet om een kijkje te nemen tussen onze klittenband schoenen in de sale! Bovendien is verzending gratis vanaf € 39,99, dus daar hoef je het niet om te laten. Kortom: shop die klittenband schoenen voor je kids bij Ziengs!