Home

/

producten

Gabor dames

Gabor damesschoenen

Gabor damesschoenen zijn er in vele varianten, maar één ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal damesschoenen en allen zijn ze zeer comfortabel. Zo wordt het voetbed uitgebreid getest, zodat ook lange wandelingen gerust met Gabor gemaakt kunnen worden. Daarnaast gaan ze jarenlang mee door het stevige materiaal dat gebruikt wordt voor de Gabor damesschoenen. 

Gabor schoenen dames

De Gabor schoenen voor dames zijn voorzien van verschillende technologieën die het comfort van de damesschoenen bevorderen:

  •  Hovercraft zolen: door het gebruik van luchtkamers in de zolen voelt het alsof je op wolkjes loopt.
  •  Sacchetto Style: dit is een productiewijze welke zorgt voor een flexibele zool en extra zachtheid
  •  Soft & Smart: in de zool wordt van de hiel tot de teen een zacht kussentje geplaatst. Onder de hiel en de bal van de voet is er extra demping.
  •  Best Fitting: er wordt extra ruimte toegevoegd bij de bal van de voet, waardoor je aan de voorzijde van de voet meer comfort ervaart.

Gabor damesschoenen geschikt voor steunzolen

De schoenen van Gabor worden niet voor niks ook wel comfort schoenen genoemd. Daarnaast zijn veel Gabor damesschoenen voorzien van een uitneembaar voetbed, hierdoor zijn voor bijvoorbeeld steunzolen ook zeer geschikt.

Gabor damesschoenen sale

Bij Ziengs hebben we bijna het hele jaar door Gabor damesschoenen in de sale. Hierdoor kan je de damesschoenen voordeliger aanschaffen: of je nou op zoek bent naar Gabor enkellaarsjes of Gabor sandalen. Deze schoenen kun je in verschillende kleuren kopen, zoals zwart of wit. Ben je benieuwd welke Gabor schoenen in de sale te koop zijn bij Ziengs, bezoek dan gauw de salepagina. Wil graag van de hoogste kortingen genieten met de beste maatbeschikbaarheid? Shop dan je Gabor damesschoenen in de sale na kerst of aan het eind van de zomer!

Gabor damesschoenen kopen

Gabor damesschoenen kopen bij een betrouwbare winkel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast onze winkels, die je verspreid over alle provincies van Nederland kunt vinden, zijn de Gabor schoenen ook verkrijgbaar op de webshop. Zoek gemakkelijk jouw favoriet door online te filteren, of kom langs in onze winkels en laat je adviseren door een van de medewerkers. We helpen jou graag om het perfecte Gabor damesschoenen te kopen.