Bekijk hier onze nieuwe folder!

Home

/

producten

Sneakers heren

511producten

Sneakers: heren zweren bij deze streetstyle

Ooit stilgestaan bij de betekenis van het woord ‘sneakers’, heren? Dan vind je het misschien interessant om te weten dat dat woord is afgeleid van het Engelse ‘sneaking around’. Zo tot rond de 19e eeuw geleden droeg men vooral nette schoenen, die er goed uitzagen maar toch niet heel praktisch waren.

Op een gegeven moment begon sport steeds meer in trek te raken, en wilden mensen zich beter kunnen bewegen. Dat was hoe de sneaker geboren werd. En de oorsprong van dat woord, ‘sneaking around’? Dat had te maken met dieven die op hun sneakers lekker stilletjes konden wegrennen van de plaats delict… Totdat de politie met hetzelfde idee kwam, en óók sneakers begon te dragen.

Tegenwoordig zijn sneakers toch meer een stukje streetstyle. We dragen ze niet meer om rond te sneaken en diefstallen te plegen (hopen we!), maar om onze stijl aan de wereld te laten zien. De sneaker is stoer, rebels en helemaal eigen. Ben je op zoek naar een nieuw paar? Check dan hier onze sneakers, heren!

Modieuze sneakers én ware sportschoenen voor heren

Bij Ziengs hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 600 verschillende sneakers voor heren. Witte herensneakers zijn tijdloos en veelzijdig, verkrijgbaar van topmerken als Timberland en PME Legend. Ook voor zwarte sneakers voor heren ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor die mannen die serieuze sportprestaties eisen, vind je bij ons een scala aan sportschoenen voor heren. Deze sneakers zijn ontwikkeld met specifieke sportieve doeleinden in gedachten, met technologische eigenschappen die bijdragen aan jouw optimale prestaties. Of je nu gaat hardlopen, fitnessen of een andere sport beoefent, de sportschoenen van Puma bieden jou de nodige ondersteuning en functionaliteit. Of check onze New Balance sneakers eens, met hun iconische look!

Voor heren die toch vooral op zoek zijn naar een mode-item dat hun stijl benadrukt, hebben we een uitgebreide selectie modieuze sneakers. Deze zijn ontworpen met oog voor de laatste trends en zijn zowel stijlvol als mega comfortabel. Met deze sneakers kunnen alle heren zich ware fashion icons voelen.

Hoge én lage opties

In onze webshop vind je zowel lage als hoge heren sneakers. Daarbij zijn de lage sneakers ideaal voor een casual look die eenvoudig te combineren is, terwijl de hoge sneakers een wat stoerder karakter hebben en ook zorgen voor warmere voeten. Wil je overigens écht warme voeten houden? Dan ben je misschien vooral geïnteresseerd in de gevoerde herenschoenen in ons assortiment, die verkrijgbaar zijn in verschillende varianten – van bootie tot sneaker.

Nette sneakers: heren dragen deze ook op kantoor

Nette sneakers voor heren bieden dé perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze schoenen zijn niet alleen geschikt voor informele gelegenheden, maar óók voor op kantoor. Wij begrijpen dat heren niet altijd willen kiezen voor formele schoenen, zelfs als de dresscode dat voorschrijft. Daarom hebben we een uitgebreide collectie nette herensneakers die jou je professioneel en modebewust laten voelen, zelfs als je strak in het pak bent.

Voor nette sneakers moet je overigens misschien eens een kijkje nemen tussen onze leren sneakers voor heren. Leer is namelijk een veelzijdig materiaal dat niet alleen duurzaamheid biedt, maar ook een luxe uitstraling heeft. Of je nu gaat voor gladleer, lakleer, nubuck of suède, deze nette(re) sneakers passen bij elke stijl en gelegenheid.

Populaire sneakers voor heren: deze merken wil jij hebben

Is merkimago voor jou van groot belang? Dan zit je bij ons wel goed, want bij Ziengs hebben we een breed scala aan populaire sneakers voor heren. Dít zijn de merken die jij wilt hebben. Ontdek bijvoorbeeld de nieuwste modellen van merken als Skechers, Björn Borg en Fila, die stuk voor stuk bekendstaan om hun eigen stijl en innovativiteit. En als je op zoek bent naar een mix van stijl en vakmanschap, mag je de Floris van Bommel sneakers voor heren zeker niet missen. Deze Nederlandse ontwerper wordt geroemd om zijn kwalitatieve en stijlvolle schoenen, en je doet meteen een ode aan het Nederlandse ambacht als je deze herensneakers koopt!

Sneakers: heren shoppen ze bij Ziengs

Klaar voor die nieuwe sneakers, heren? Bij Ziengs hebben we niet alleen het beste assortiment met zowel casual als nette sneakers, maar bij ons is online winkelen ook nog eens eenvoudig en snel. Bestel je voor 23:00 uur, dan worden je sneakers dezelfde avond nog verzonden. En als kers op de taart is de verzending gratis vanaf €39,99. Kijk anders ook eens in onze sneakersale, waar je een ruime keuze hebt uit scherp geprijsde sneakers en andere herenschoenen.

Wil je de sneakers het liefst eerst passen? Bezoek dan een van onze 80 winkels, waar ons vriendelijke personeel altijd klaarstaat om jou te helpen. Bij Ziengs begrijpen wij wat heren willen, dus adviseren we je graag. Waar wacht je nog op? Shop die sneakers, heren!