Home

/

producten

Pantoffels heren

Warme pantoffels? Heren houden van deze modellen

Wanneer het buiten guur is, verlangt elke man wel naar de knusheid van een paar warme pantoffels. Heren kunnen voor zo’n paar lekkere warme sloffen altijd terecht bij de collectie van Ziengs! Bij ons vind je de fijnste huisschoenen om jouw voeten te beschermen tegen tocht of de kilte van de plavuizen. Bekijk het aanbod op deze pagina en spot jouw nieuwe paar heren pantoffels!

Luxe heren pantoffels van kwalitatieve materialen

Jij gunt jezelf toch ook het beste? Dan hebben we speciaal voor jou een verscheidenheid aan luxe heren pantoffels, vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Onze leren heren pantoffels zijn bijvoorbeeld niet alleen heel duurzaam, maar ogen ook verfijnd. Daar wíl je in gezien worden, zelfs wanneer je gasten over de vloer hebt. Voor een wat zachtere textuur en luxe uitstraling zou je ook kunnen kiezen voor onze suède heren pantoffels, waarin je jezelf al direct bij een open haardvuur zou kunnen zien zitten. Dus, gentlemen: wagen jullie je aan deze luxe?

Sloffen voor heren van de beste pantoffel merken

Wij streven altijd naar het bieden van de beste kwaliteit, en dat je terug in onze collectie heren sloffen van topmerken. Zeer geliefd zijn bijvoorbeeld onze Warmbat heren pantoffels, die in onze ogen weleens de warmste sloffen ooit zouden kunnen zijn. Deze zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde en zeer duurzame materialen, zodat jij je nóg meer op je gemak voelt. Daarnaast zijn ook onze heren pantoffels van Rohde altijd een uitstekende keuze voor wie een luxe slof zoekt, aangezien dit merk de mooiste instappers maakt voor de stijlvolle man. Tot slot doen ook de Skechers pantoffels voor heren het altijd goed bij onze klanten dankzij hun eigenzinnige en sportieve uitstraling. Wat is jouw favoriete merk? Je vindt het bij Ziengs!

In deze winter pantoffels komen heren de koude maanden wel door

De koudste wintermaanden vragen om een paar pantoffels dat is gebouwd op dit soort weersomstandigheden. Daarvoor hebben we onze speciale winter pantoffels voor heren, waarvan de makers wel weten hoe ze voeten écht warm moeten houden. Zo vind je in ons assortiment pantoffels met een zachte, schapenwollen voering, voor die echte isolatie.

Als je eigenlijk ook even snel naar buiten wilt kunnen stappen, ben je misschien geïnteresseerd in onze pantoffels met harde zolen. Die zijn vanbinnen net zo lekker zacht en knus als iedere gewone slof, maar je zou bíjna denken dat het gewoon schoenen zijn. Tot slot bieden onze hoge pantoffels extra beschermingen rondom je enkel en voet, voor die allerkoudste dagen waarop het net is alsof je voeten gewoon niet meer warm willen worden.

Extra tip: zoek je een echte herenschoen voor binnenshuis, maar wel mét het comfort van een pantoffel? Check dan eens onze instappers voor heren. En moet je dan toch echt de buitenwereld trotseren, maar smeken je voeten om warmte? Dan bieden onze gevoerde herenschoenen zeker de uitkomst. Dat zijn net pantoffels, maar dan voor buiten!

Pantoffels: heren kopen die bij Ziengs!

En waar vind je dan die fantastische pantoffels? Heren, dat weten we toch al wel? Bij Ziengs, natuurlijk! Je ontdekt ons uitgebreide assortiment eenvoudig online, van de nieuwste modellen tot fijn afgeprijsde heren pantoffels in de sale. Bestellen bij ons is net zo gemakkelijk. Als je dat vóór 23:00 uur doet, verzenden we je bestelling ook dezelfde avond nog. Bovendien nemen wij de verzendkosten op ons als je voor meer dan € 39,99 aan schoenen in huis haalt, dus sla vooral je slag! Nog wat anders nodig, zoals een paar dames pantoffels of pantoffels voor de kids? Bestel het allemaal in één keer en je bent meteen voordelig uit. Wacht daarom vooral niet langer, en shop die pantoffels, heren!