Home Dames Schoenverzorging


Schoenverzorging

SCHOENVERZORGING

Om zo lang mogelijk te genieten van je favoriete aankoop is schoenverzorging erg aan te raden. Voorkomen is vaak beter dan herstellen. Zo kan je schoenen inspuiten met spray om water en vuil af te stoten. Als je dit regelmatig herhaalt blijven schoenen beter beschermt. Wanneer je schoenen in gaat spuiten is het wel belangrijk dat schoenen droog en schoon zijn, anders blijven bestaande vlekken zitten. Van het merk Collonil kan je in ons assortiment de beste schoenverzorging vinden!

Collonil schoenverzorging

De schoenverzorging van Collonil zorgt goed voor je schoenen. Sneakers, laarzen, pumps of sandalen? De producten van dit merk beschermen al je schoenen en zorgen ervoor dat je lang kan genieten van je aankoop. In ons assortiment is er een grote keuze aan Collonil schoenverzorging, voor materialen als (nubuck)leer, suède, textiel of metallic!

Schoenverzorging kopen

Als je voor 22:30 je schoenverzorging gaat kopen, heb je de bestelling morgen al in huis. Voldoen de producten niet aan je verwachtingen, dan kan je de bestelling binnen 14 dagen retourneren en/of ruilen. Binnen Nederland geldt: gratis verzending vanaf € 39,99!

