Ziengs X ALBOE

Ziengs X ALBOE

Met trots presenteren wij de Ziengs X ALBOE collectie! Deze mooie collectie is gericht op meisjes en hun mama’s en bestaat uit 4 meisjesschoenen en 1 damesschoen. Met cowboylaarsjes, enkellaarsjes en veterboots is er voor ieder wel wat wils in de collectie. De Ziengs X ALBOE schoenenlijn staat helemaal in het teken van durven, wat betekent dat alle schoenen een stoer randje hebben!          

Wat is ALBOE?

Nog niet bekend met ALBOE? ALBOE werd op 21 oktober 2015 opgericht door beste vriendinnen Kim Jacobs en Ilonka Smits. Wat begon als blog over alles wat het leven leuker maakt (ALBOE: A Little Bit Of Everything), groeide door het moederschap uit tot online mama platform over het ‘échte leven als mama’. Met een populair YouTube kanaal, drie Instagram accounts, de Facebook pagina, Pinterest en uiteraard de blog bereikt ALBOE maandelijks tienduizenden vrouwen.

ALBOE schoenen

De schoenen uit de ALBOE collectie zijn ontworpen door Kim, in samenwerking met Muyters. Dit is een eigen schoenenmerk voor kinderen van Ziengs. Een van de meisjesschoenen is ook in een damesversie uitgebracht zodat moeders kunnen ‘twinnen’ met hun dochtertje. Dus zoeken jij en je kleine meisje nog een nieuw paar schoenen voor het najaar? Neem dan zeker een kijkje tussen de ALBOE schoenen!                

ALBOE meisjesschoenen

De ALBOE meisjesschoenen zijn verkrijgbaar van maat 24 tot en met 29. Bij alle modellen is de buitenkant, voering en binnenzool gemaakt van leer. Dit betekent dat de schoentjes heerlijk soepel lopen, ademen en lang mee zullen gaan. Onder een jurkje, rokje of jeans, de ALBOE meisjesschoenen staan overal leuk bij!      

Ziengs X Alboe schoenen kopen

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag een paar Ziengs X ALBOE schoenen kopen? Sla dan snel je slag, online of in één van onze 80 Ziengs winkels. Voor 22:30 bestellen betekent dat jij of je dochtertje morgen al de blits kan maken met deze exclusieve schoenen. Gratis verzending vanaf € 39,99 en ruilen of retourneren is gratis wanneer je in Nederland woont en online jouw nieuwe Ziengs X ALBOE schoenen gaat kopen.      

