Home Winkels Ziengs Groningen GM

Ziengs Groningen GM

Grote Markt 4, GRONINGEN

Adresgegevens

Grote Markt 4
9712HT GRONINGEN

Contactgegevens

050-5890428
[email protected]

Openingstijden
zondag 12:00 tot 17:00
maandag 12:00 tot 18:00
dinsdag 09:30 tot 18:00
woensdag 09:30 tot 18:00
donderdag 09:30 tot 21:00
vrijdag 09:30 tot 18:00
zaterdag 09:30 tot 18:00

Afhalen mogelijk

Ontdek ons filiaal op de Grote Markt in Groningen

De Grote Markt zou de Grote Markt niet zijn als het zich niet midden in het centrum van de stad zou bevinden. Wij zijn trots dat onze mooie schoenenzaak in Groningen daar is gevestigd, want een mooiere plek kun je in de binnenstad eigenlijk niet vinden.

Shop bij ons filiaal de leukste kinderschoenen in Groningen voor jongens en meisjes. Stoere sneakers hebben we in overvloed, want daar houden we van in de stad. Ben je dus op zoek naar leuke sneakers in Groningen? Dan moet je zeker onze winkel aan de Grote Markt eens bezoeken. Ook wanneer je dames- of herenschoenen in Groningen zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment van heren- en damesschoenen. Innovatieve, duurzame merken zijn er in verschillende stijlen. Kom langs en wij vertellen je graag meer over de schoenentrends van dit moment!

Locatie en speciale openingstijden van Ziengs Groningen Grote Markt

Er zijn meerdere parkeergarages vlakbij de binnenstad waar je jouw auto kan parkeren als je ons Ziengs filiaal aan de Grote Markt wilt bezoeken. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Forum. Ook kan je met de bus naar de Grote Markt in Groningen komen. Deze verbinding gaat om de paar minuten vanaf het Centraal station. Op +/- 50 meter afstand kan je onze winkel vinden.

Wist je dat het elke donderdagavond koopavond in Groningen is? Op deze avond gelden er speciale openingstijden en zijn (bijna) alle winkels tot 21:00 uur geopend. Ga heerlijk een hapje eten in de stad en laad jezelf helemaal op voor een heerlijke shopavond! Daarnaast is het elke zondag koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur en zijn wij – net als veel andere winkels – geopend. We hebben aan de Burgstraat Groningen ook nog een filiaal van Ziengs. Ook dit is in het centrum. Kies jouw favoriete winkel en shop je favoriete schoenen!

