Home Werken bij | Ziengs.nl

WERKEN BIJ ZIENGS

Dat betekent afwisseling, doorgroeimogelijkheden en collega’s die zorgen dat je je snel thuis voelt in jouw nieuwe baan! Maar werken bij Ziengs betekent ook werken bij de Beste Schoenenwinkel van Nederland. Meerdere keren verkozen als winnaar van de ING Retail Jaarprijs in de categorie schoenen. 

Diverse vacatures: flexibel, parttime en fulltime
Ziengs heeft 77 schoenenwinkels in het hele land en we blijven doorgroeien. Wij streven voortduren naar vernieuwing en verbetering, dit alles onder het motto: de beste willen zijn. Wij zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s die van kwaliteitsschoenen houden, van oproepkracht tot filiaalmanager. Bekijk de vacatures hiernaast of we bij jou in de buurt nog op zoek zijn naar collega’s. Heb je een interessante vacature gevonden? Klik op de betreffende plaatsnaam en reageer direct via het sollicitatieformulier. 

Ziengs Academie
Ben je ambitieus en ga je voor het beste verkoopresultaat? Ben je in staat je filiaal te runnen alsof het je eigen bedrijf is? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor (assistent)-filiaalmanagers heeft Ziengs intern een eigen opleidingsprogramma, waarbij zowel op mbo- als hbo-niveau een diploma behaald kan worden. Voor (assistent)-filiaalmanagers heeft Ziengs een opleidingsprogramma in samenwerking met ROC’s en Detex. 

Werken bij Ecco 
Ook zoeken we regelmatig mensen voor onze Ecco shops. Ecco is een Deens kwaliteitsmerk voor dames- en herenschoenen en accessoires. De schoenen van het merk Ecco zijn stijlvol met een gemakkelijke pasvorm. Daarbij geven medewerkers van Ecco hun klanten persoonlijk en deskundig advies. Bekijk hieronder de actuele vacatures. 

Werken bij TMS 
TMS is ook regelmatig op zoek naar personeel. Sinds 2001 is TMS een begrip in de Nederlandse schoenenbranche door de diversiteit aan topmerken voor topprijzen! 

Werken bij Tamaris 
In augustus 2013 is onze allereerste Tamaris-winkel geopend. Tamaris staat voor de combinatie van ‘high class’ producten, een ongeëvenaarde intuïtie voor schoenen en accessoires en een uniek waar voor je geld- motto wat een vrouwenhart sneller laat kloppen. Bekijk hieronder de actuele vacatures. 

Alleen sollicitaties met CV worden in behandeling genomen.

