Vionic

VIONIC

Je zou bijna kunnen zeggen dat Vionic perfect wordt omschreven wanneer je in het woordenboek zoekt op ‘dragen’. Je komt verschillende betekenissen tegen, waaronder: ‘aanhebben’ en ‘ondersteunen’. Dit is wat Vionic is! Het door Philip Vasili ontwikkelde merk biedt een ondersteunend voetbed en combineert dit met stijlvolle ontwerpen voor dames. Het voetbed is zo ontworpen dat de natuurlijke vorm van de voet wordt gevolgd. Deze orthaheel techniek zorgt ervoor dat hielspoor en pijn tijdens het dragen worden voorkomen. Mede hierdoor vertrouwen veel podologen op dit merk. Wat ook heel belangrijks is: steunzooldragers kunnen deze schoenen met alle plezier dragen. Een stevig fundament voor jouw voeten!

Vionic slippers

Wanneer het mooi weer is wil je natuurlijk graag op blote voeten in je tuin lopen. Dit is heerlijk, maar als je de deur uitgaat is het toch verstandig om ze te beschermen. Met alle gemak schuif je je tenen in de slippers van Vionic. Doordat ook deze voorzien zijn van het gepatenteerde Vionic voetbed, show je als steunzooldrager met een goed gevoel je blote voeten.

Vionic sandalen

Wil je graag iets meer stevigheid om bijvoorbeeld een stadswandeling te maken? Dan heeft Ziengs allerlei Vionic sandalen in het assortiment. Het voetbed is gelijk aan dat van de slippers, maar door middel van bandjes kun je de sandalen op de enkel sluiten. Zo ervaar je nog steeds het zomergevoel en heb je extra comfort tijdens het lopen.

Vionic schoenen 

Wil jij zelf ervaren hoe het is om schoenen met een wetenschappelijk ontwikkeld voetbed te dragen? Bij Ziengs hebben we schappelijk geprijsde Vionic schoenen in verschillende kleuren. Met en zonder printjes, met steentjes en klittenband of gesp. Als je ze vandaag bestelt heb je ze morgen al in huis. Liever advies van een medewerker? In dat geval zien we je graag in één van onze winkels om je te overtuigen van het comfort van Vionic!

