TOFVEL

De Tofvel pantoffels worden gemaakt van uitsluitend duurzame materialen: het bovenmateriaal, de voering en de comfortabele binnenzool zijn gemaakt van wolvilt en de buitenzool is gemaakt van leer. Het vilt van 100% schapenwol is ademend, lekker warm tijdens koude dagen en zorgt juist voor verkoeling tijdens de warmere dagen.

Verantwoorde productie in Nepal

De pantoffels met warme voering worden met veel zorg handgemaakt in Nepal, een van de armste landen van de wereld. Tofvel geeft Nepalese inwoners een verantwoorde en eerlijke kans op werk en inkomen door de productie van de sloffen. Op ieder paar is door middel van stiksels een ‘handtekening’ aangebracht en in het bijgeleverde boekje is de naam en foto van de Nepalese maker te vinden.

Comfortabele sloffen met EnergySole

De EnergySole van de Tofvel pantoffels zorgt ervoor dat de sloffen schokabsorberend en comfortabel zijn en dat alle kleine spieren in de voet geactiveerd worden, waardoor de bloedcirculatie verhoogd wordt.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Tofvel bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren. Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je morgen je nieuwe Tofvel bestelling al in huis hebt!

