Home Teva Tirra sandalen kopen | Comfortabel wandelen

Teva Tirra

De Teva Tirra sandalen hebben een heleboel voordelen voor de wandelaar. Door deze sandalen te dragen, wordt je voet gestabiliseerd, worden geurtjes tegengegaan en kan je uren comfortabel lopen en toch fijne open schoenen dragen. De Teva Tirra schoenen zijn daardoor ideaal om mee te nemen op vakantie!
 

Teva Tirra sandalen

De Teva Tirra sandalen stabiliseert de voet op effen en oneffen ondergronden door het gebruik van nylon in de tussenzool. Door het Shoc Pad dat in de hiel verwerkt zit, worden schokken tijdens het lopen opgevangen. Daarnaast zijn deze sandalen voorzien van Microban, een technologie van Teva die geurtjes tegengaat. Ideaal dus om een eind op te lopen tijdens een zonnige dag! Gaat het tijdens je dag toch regenen? De bandjes van de sandalen drogen gelukkig snel, omdat ze gemaakt zijn van polyester. In het bandje rond de hiel zit elastiek verwerkt en de Teva Tirra sandalen zijn te sluiten door middel van klittenbandsluitingen.
 

Teva Tirra kopen

Ook zo enthousiast geworden van de outdoorsandaal en wil je de Teva Tirra sandalen kopen? Bij Ziengs vind je een aantal hele fijne. Nooit meer een wandeling met pijnlijke voeten met deze Teva Tirra sandalen.

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer Teva Tirra wordt toegevoegd aan het assortiment? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en SALE artikelen!

